Breaking News
17 Μαρτίου 2024

Έχασε το ροζ φύλλο αγώνα μέσα από τα χέρια του...


Σε μια αναμέτρηση με αρκετές ανατροπές στο σκορ, το Ηράκλειο ΟΑΑ γνώρισε την ήττα με 76-77 από τη Νίκη Αμαρουσίου στο Λίντο, για την 20η αγωνιστική της National League 2.

Το σύνολο του Αλέξανδρου Πετράκη είχε κακή απόδοση στο πρώτο μέρος και βρέθηκε να είναι στο -7 με τη συμπλήρωση των 20 λεπτών (38-45), εντούτοις έδειξε άλλο πρόσωπο μετά την ανάπαυλα, κατάφερε να φέρε τούμπα το σκορ και να προηγηθεί μέχρι και με 9 πόντους διαφορά (35'), κάτι που δεν κατάφερε να διαχειριστεί, με τα χαμένα ριμπάουντ και τα λάθη να είναι αυτά που επέφεραν την ήττα.

 Παρόλ'αυτά, δεν υπήρξε διαφοροποίηση στην βαθμολογία, αφού παρέμεινε στην 9η θέση (7-13), ωστόσο έχασε μεγάλη ευκαιρία να προσπεράσει τον ΑΟ Πεύκης, ο οποίος ηττήθηκε από τον πρωτοπόρο Χολαργό (72-81).

Με δύο αναμετρήσεις να απομένουν, το Ηράκλειο ΟΑΑ θα ταξιδεύει την επόμενη Κυριακή (24/3, 17:00) στην Αθήνα για την πολύ δύσκολη αναμέτρηση με τον Ερμή Αργυρούπολης, τη στιγμή που για την ομάδα του Πετράκη, στόχος αποτελεί η παραμονή στην κατηγορία μέσω play-out.

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

 

Σήμερα 16 Μαρτίου γιορτάζουν

 

 

 

 

Το Ευρωπαϊκό Τουρνουά Τένις «IRAKLIO OAA» φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics