Breaking News
27 Απριλίου 2024

Αστέρας και ΟΦΗ είχαν ευκαιρίες για περισσότερα γκολ-Εκλεισε τη σεζόν χωρίς εκτός έδρας νίκη ο ΟΦΗ που εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή-Ντεμπούτο στον Αστέρα ο 16χρονος, 

 

Γεμάτο από φάσεις ήταν το παιχνίδι στην Τρίπολη μεταξύ του Αστέρα και του ΟΦΗ για την 6η αγωνιστική των play out. Νικητής δεν αναδείχθηκε καθώς το 1-1 έμεινε ως το τέλος σε ένα παιχνίδι που τουλάχιστον μέχρι το 70’ είχε πολύ υψηλό ρυθμό και αρκετές ευκαιρίες.

Ο Αστέρας παρέμεινε με μία νίκη στα play out (τη νίκη που έκανε, εκτός έδρας, στους “Ζωσιμάδες”) και ήταν το έκτο σερί εντός έδρας παιχνίδι χωρίς νίκη.

 

Ο ΟΦΗ πήρε έναν βαθμό που τον ήθελε για την -και μαθηματικά- σωτηρία.

Η κρητική ομάδα έκλεισε τη σεζόν χωρίς εκτός έδρας νίκη. Συνολικά έχει 16 εκτός έδρας παιχνίδια χωρίς νίκη καθώς η τελευταία νίκη είναι στις 13 Μαΐου 2023, Παναιτωλικός-ΟΦΗ 0-2.

 

Εκπληκτικό σε ρυθμό ήταν το πρώτο ημίχρονο με γκολ για τον Αστέρα, δοκάρια για τον ΟΦΗ και σπουδαίες ευκαιρίες για τις ομάδες. Είναι χαρακτηριστικό ότι το το α’ μέρος τελείωσε με τελικές 6(3)-9(1) και ποσοστό 42%-58% για τον ΟΦΗ. Η πρώτη φάση ήρθε νωρίς και ήταν για τον ΟΦΗ. Μόλις στο 4’ ο Μπάκου σε κενή εστία από το ύψος της μεγάλης περιοχής και μετά από καλό διώξιμο της μπάλας από τον Τσιφτσή, πλάσαρε άουτ.

 

Το σκορ άνοιξε στο 12’. Ο Αλάγκμπε έκανε το 1-0. Από το κόρνερ του Παλάσιος, ο Καστάνιο έπιασε την κεφαλιά, ο Λουκάο έδιωξε στο πλάι, ο Ρεγκίς επανέφερε, ο Αλάγκμπε με πλασέ στην κίνηση, σκόραρε για το 1-0.


Ο Νιγηριανός μέσος σκόραρε για πρώτη φορά με τη φανέλα της ομάδας της Τρίπολης, από τον Ιούνιο του 2020 που άρχισε να καταγράφει συμμετοχές.

 

Ο ΟΦΗ στο πρώτο ημίχρονο είχε δύο δοκάρια. Το πρώτο στο 14’. Εκπληκτικό σουτ του Τοράλ από μακρινή απόσταση, η μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Τσιφτσή.

Μαζί με όλα αυτά, οι ομάδες είχαν σημαντικές ευκαιρίες. Στο ίδιο λεπτό με το πρώτο δοκάρι του ΟΦΗ (14’) έγιναν άλλες δύο φάσεις! Λίγο πριν το δοκάρι, ο Ριέρα για τον ΟΦΗ σουτάρει, από το ύψος της μεγάλης περιοχής, έστειλε την μπάλα άουτ και δευτερόλεπτα μετά το δοκάρι του ΟΦΗ, ο Λύρατζης έκανε το γύρισμα και ο Ρεγκίς δεν πρόλαβε την μπάλα με πλασέ, η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 29’ μεγάλη ευκαιρία του Αστέρα για το 2-0. Ο Μεγιάδο χάνει την μπάλα, ο Παλάσιος μπαίνει στην περιοχή, πλασάρει και ο Λαμπρόπουλος έδιωξε πάνω στη γραμμή. Στο 43’ μεγάλη ευκαιρία του ΟΦΗ για το 1-1. Ο Τοράλ βρίσκει τον Ισέκα που κάνει το πλασέ υπό πίεση, μπλοκάρει ο Τσιφτσής.

 

Ο ΟΦΗ μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος και στο 53’ ισοφάρισε. Ο Μεγιάδο βρίσκει τον Μπάκου που έκανε τη σέντρα για να βρει τον Τοράλ, ο Γκρόζντανιτς στην προσπάθειά του να σταματήσει την μπάλα με προβολή, την έστειλε στα δίχτυα του Τσιφτσή.


Λίγο μετά το 1-1, ο Αστέρας είχε ευκαιρία για να πάρει εκ νέου προβάδισμα. Ο Ρεγκίς έπιασε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, ο Χριστογεώργος απέκρουσε, ο Παλάσιος γυρίζει την μπάλα για να βρει τον Μιριτέλο, ο Βούρος έδιωξε σε κόρνερ.

Όσο περνούσε πάντως η ώρα, από το 1-1 και μετά, ο ρυθμός άρχισε να γίνεται λιγότερο έντονος. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, δεν είχε τις ευκαιρίες του προηγούμενου χρονικού διαστήματος. Οι δύο ομάδες δεν είχαν πολλές φάσεις για να βρούνε γκολ και έτσι το 1-1 παρέμεινε

 

Στις αλλαγές που έγιναν, από πλευράς Αστέρα στο 82’ μπήκε στο παιχνίδι ο 16χρονος, Κωνταντίνος Αγγελάκης στη θέση του Μιριτέλο και ο νεαρός έπαιξε στην κορυφή της επίθεσης, στη θέση του. Αγωνίζεται τόσο στην Κ17, όσο και στην Κ19. Έχει σκοράρει και με τις δύο ομάδες. Με την πρώτη είναι ο κορυφαίος σκόρερ στο πρωτάθλημα.

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής – Λύρατζης, Καστάνιο, Γκρόζντανιτς, Χουχούμης – Γιαμπλόνσκι (71’ Μουνάφο), Αλάγκμπε – Ζουγλής (71’ Μπαρτόλο), Παλάσιος (80′ Γκος) , Ρεγκίς – Μιριτέλο (81′ Αγγελάκης).

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Χριστογεώργος – Λαμπρόπουλος, Λουκάο, Βούρος, Τοράρινσον – Μεγιάδο, Τοράλ (74’ Αποστολάκης), Ριέρα (83′ Μοσκέρα), Μπάκιτς (88′ Θεοδοσουλάκης) – Μπάκου (74’ Γκλάζερ), Ισέκα (83′ Ισέκα).

novasport.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

Παρακολουθήστε σε απευθείας μετάδοση την αναμέτρηση μεταξύ των ομάδων ΝΕΑΠΟΛΗ και ΑΟΤ

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics