Breaking News
11 Απριλίου 2017

Αθλήτριες ιταλικής ομάδας βόλεϊ πανηγύρισαν την άνοδο στην τέταρτη κατηγορία με μία φωτογραφία από τα αποδυτήρια στην οποία έχουν βγάλει τα εσώρουχα!



Έναν ιδιαίτερο τρόπο βρήκαν οι αθλήτριες της ομάδας βόλεϊ Αλταΐρ, για να πανηγυρίσουν την άνοδό τους στη Serie D, την τέταρτη τη τάξει κατηγορία του πρωταθλήματος στην Ιταλία.

Οι Ιταλές από τη Βιτσέντζα δεν στάθηκαν στους πανηγυρισμούς στο παρκέ, μετά από μία άκρως επιτυχημένη σεζόν, αλλά το πήγαν και ένα βήμα παραπέρα, προκαλώντας σάλο στη χώρα.

Στη σελίδα της ομάδας στο facebook αναρτήθηκε μία φωτογραφία που 13 αθλήτριες της ομάδας έχουν βγάλει το σορτσάκι και το κάτω μέρος του εσωρούχου τους, να μένουν μόνο με τον στηθόδεσμο και τα παπούτσια και απλώς να κρατούν μία μπάλα στα χέρια για να κρύψουν τα γενετήσια όργανα.

Η εικόνα προκάλεσε αντιδράσεις στα social media της χώρας, με συνέπεια ο διευθυντής της ομάδας να ταχθεί ανοιχτά προς το μέρος των αθλητριών του.

"Όποιος χρησιμοποιεί αυτή την κίνηση σημαίνει ότι δεν υπολογίζει το μοναδικό πράγμα που μετράει και δεν είναι άλλο από το αποτέλεσμα που κατέκτησε η ομάδα. Όποιος έχει ζήσει και ζει την Αλτάιρ μπορεί να καταλάβει την αξία συγκεκριμένων νικών και το λόγο για τον οποίο έγινε αυτή η κίνηση".

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics