Breaking News
09 Μαΐου 2017

Το τριήμερο 12-14 Μαϊου θα διεξαχθεί στο Κόπερ της Σλοβενίας το Παγκόσμιο Κύπελλο ενόργανης γυμναστικής κι αυτή θα είναι η τελευταία διοργάνωση του «εαρινού» αγωνιστικού κύκλου του αθλήματος, σε διεθνές επίπεδο. Η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί με τέσσερις αθλητές, τον Αντώνη Τανταλίδη, τον Μπάμπη Καϊλίδη, τον Βασίλη Κόλλια και τον Χριστόφορο Κωνσταντινίδη, οι οποίοι αναχωρούν αύριο για τη σλοβενική πόλη, συνοδευόμενοι από τους Θεόφιλο Λαλεχό και Βασίλη Τσολακίδη. 

 

Για τους τρεις από αυτούς, τον Κωνσταντινίδη, που θα αγωνιστεί σε έδαφος και κρίκους, τον Καϊλίδη και τον Κόλλια, οι οποίοι θα αγωνιστούν στον πλάγιο ίππο, στο Κόπερ θα είναι ο πρώτος διεθνής αγώνας για φέτος, καθώς αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών. Αντίθετα, για τον Τανταλίδη, που θα παρουσιάσει ένα βελτιωμένο πρόγραμμα στις ασκήσεις εδάφους, αυτή θα είναι η τρίτη διεθνής συμμετοχή μέσα στο 2017, έπειτα από εκείνες στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Μπακού και στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Στο 13ο Παγκόσμιο Κύπελλο ενόργανης, έχουν δηλώσει συμμετοχή 122 αθλητές και αθλήτριες (77 άνδρες, 45 γυναίκες) από 25 χώρες. Οι προκριματικοί όλων των οργάνων θα γίνουν την Παρασκευή (12/05), ενώ οι τελικοί θα διεξαχθούν σε δύο σκέλη, το Σάββατο (13/05) και την Κυριακή (14/05).

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics