Breaking News
24 Ιουλίου 2017

Ο Μάικλ Φελπς έδωσε έναν ξεχωριστό αγώνα κολυμπώντας με αντίπαλο έναν καρχαρία, έχασε, αλλά ουδείς περίμενε αυτό που θα ακολουθούσε...

 

Ο θρύλος της παγκόσμιας κολύμβησης αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόκληση και να τεθεί αντιμέτωπος όχι με κάποιον άλλο κολυμβητή, αλλά με έναν λευκό καρχαρία!


Η ήττα είναι μέσα στο πρόγραμμα, έτσι κι αλλιώς ο Φελπς στην σπουδαία καριέρα του στις πισίνες δεν βγήκε πάντα νικητής (κάτι ξέρουν ο Ράιαν Λόχτι και ο Ίαν Θορπ), ωστόσο αυτό που συνέβη στον αγώνα του με τον καρχαρία δεν έχει προηγούμενο.

Ο Αμερικανός ήταν προφανώς το αουτσάιντερ και η μάχη άνιση εξαρχής. Ωστόσο αυτό που ενόχλησε περισσότερο ήταν ότι ο Φελπς δεν κολύμπησε με αντίπαλο έναν πραγματικό λευκό καρχαρία, αλλά με έναν ο οποίος φτιάχτηκε σε ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Το κοινό του Discovery Channel, για χάρη του οποίου πραγματοποιήθηκε ο αγώνας, διαμαρτυρήθηκε έντονα, καθώς προφανώς οποιοδήποτε τεχνητό δημιούργημα θα υπερτερούσε του ανθρώπου.

Ο ίδιος ο Φελπς, πάντως, αντιμετώπισε πιο ψύχραιμα την ήττα του και απλά ζήτησε ρεβάνς σε πιο ζεστά νερά...
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics