Breaking News
17 Οκτωβρίου 2017

Ο Γιώργος Τζατζιμάκης κατέκτησε τη δεύτερη νίκη του σε διεθνή αγώνα, στην Ουκρανία και αποδεικνύει ότι το μέλλον του ανήκει.



Ο νεαρός βαδιστής τόνισε στο gazzetta.gr: «Ο αγώνας μου άρεσε πολύ,παρόλο που είχε αέρα περίπου στα μισά της διαδρομής. Ωστόσο ήταν αρκετά καλή διαδρομή και το γεγονός ότι συμμετείχαν οι καλύτεροι Ουκρανοί της κατηγορίας των εφήβων με βοήθησε πολύ...»

Σχετικά με τους φετινούς του στόχους πρόσθεσε: «Ο στόχος μου φέτος είναι να συμμετάσχω στο Παγκόσμιο Κύπελλο βάδην στην Κίνα το Μάιο και να πραγματοποιήσω μία καλή παρουσία εκεί όπως και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα τον προσεχή Ιούλιο στην Φινλανδία»

gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics