Breaking News
15 Νοεμβρίου 2017

Στον αγώνα Κριτσά-ΑΣΙεράπετρας για το κύπελλο Λασιθίου, οι ποδοσφαιστές των δύο ομάδων αντί για ποδόσφαιρο, έπαιξαν ...ξύλο στο τέλος της αναμέτρησης. Μάλιστα σύμφωνα με το Anatolh.com ένας ποδοσφαιριστης των φιλοξενούμενων διακομίστηκε με  ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε με ιδιωτικό όχημα και νεαρός ποδοσφαιριστής του ΑΟ Κριτσάς που του βγήκε ο ώμος κατά τα επεισόδια.
Ποδοσφαιριστές και των δυο ομάδων, λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης, 89΄, μετά από διαπληκτισμό που ξεκίνησε από βρισιά, μετέτρεψαν το γήπεδο σε αρένα και έπαιζαν ξύλο για αρκετή ώρα υπό τα έκπληκτα μάτια των ψυχραιμότερων που προσπάθησαν να τους απομακρύνουν.
Τελικά ο διαιτητής απέβαλε έξι παίκτες, τέσσερις από πλευράς γηπεδούχων και δυο από πλευράς φιλοξενούμενων και το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με νίκη του ΑΣΙ με 0-2
Πηγή:Anatolh.com

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics