Breaking News
05 Φεβρουαρίου 2018

Ο Νίκος Αλέφαντος σχολίασε πολύ υποτιμητικά το περασμένο καλοκαίρι τη μεταγραφή του Γιώργου Γιακουμάκη στην ΑΕΚ με απίστευτες ατάκες. Βέβαια, σε καμία εξ αυτών δεν έπεσε μέσα για τον Κρητικό επιθετικό, ο οποίος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του κυριακάτικου ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό.

 

Ο φοβερός και τρομερός Αλέφαντος είχε βγάλει σχεδόν... άχρηστο τον φορ της Ενωσης, χλευάζοντας τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ. Πού να 'ξερε ότι λίγους μήνες μετά ο Γιακουμάκης θα τον έκανε να... δαγκώσει τη γλώσσα του.

"Ποιος Γιακουμάκης; Με Γιακουμάκη η ΑΕΚ θα βγαίνει 60 χρόνια τελευταία! Με τον Γιακουμάκη θα κερδίσεις τον Ολυμπιακό, μωρέ;", είχε πει συγκεκριμένα.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics