Breaking News
12 Φεβρουαρίου 2018

πό τις 13:05 εκκινεί το FAIRVIEW που μας δίνει 8 κούρσες μεσαίων (1200 έως 1900 μέτρα) αποστάσεων.

 

Στις 13:25 έρχονται οι έξι κούρσες με τα ποιοτικά εμπόδια από το PAU, αναμετρήσεις σε μεγάλες αποστάσεις (3300 έως 4700 μέτρα) με μονοψήφιο αριθμό συμμετεχόντων αλόγων. Σε κάποιες από αυτές ξεχωρίζουν μεγάλα φαβορί, ενώ σε όλες προσφέρεται και Τρικάστ (3 με σειρά), το παιχνίδι που – πολλές φορές – αρκεί μια έκπληξη στην τριάδα της άφιξης για να εκτοξεύσει τις αποδόσεις.

Από τον μεσημεριανό ρυθμό, επίπεδες κούρσες στη Νότιο Αφρική και εμπόδια στη Γαλλία, περνάμε στον βραδινό. Από τις 18:55 ξεκινούν οι κούρσες τροτ από το CAGNES-SUR-MER και προσφέρουν μια πολύ ενδιαφέρουσα εναλλαγή ρυθμών και στιλ, με τις επτά κούρσες από το Βρετανικό WOLVERHAMPTON.

Σπουδαιότερες κούρσες του προγράμματός του είναι οι 033 και 035, δύο αναμετρήσεις για τετραετείς και άνω, Κλάσης 2, στα 1900 μέτρα η πρώτη και στα 3300 μέτρα, η δεύτερη.

Καλή διασκέδαση

συγκεντρωτικά τα προγνωστικά του Ξένου και του Εγχώριου Τύπου.


Δείτε ΕΔΩζωντανά τις κούρσες

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα των ιπποδρομιών

Δείτε  ΕΔΩ τα Πρακτορεία ΟΠΑΠ που προσφέρουν ιπποδρομιακό στοίχημα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics