Breaking News
28 Ιανουαρίου 2020

Στον αγώνα κορυφής, ο πρωταθλητής Δ.Α.Ο. Ταύρου έκαμψε με 4-3 τον μέχρι σήμερα συγκάτοικό του, Φοίνικα Αγίας Σοφίας Πειραιά, και επανήλθε μόνος στο «ρετιρέ» της βαθμολογίας. Την ίδια ώρα, ο ΑΣ Πέρα Αθηνών ξεπέρασε με 4-3 τον Ολυμπιακό, με τον οποίο ισοβαθμούσε στην τρίτη θέση.

 

Το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί με δύο αγωνιστικές το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου και είναι βέβαιο ότι η υπόθεση του τίτλου θα έχει δυνατό φινάλε.

Φοίνικας και Πέρα είναι τώρα ένα βαθμό πίσω από τον Δ.Α.Ο.Τ. και, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο ισοβαθμιών, δεν έχει τελειώσει μαθηματικά η προσπάθεια ούτε για τους Ολυμπιακό και Σάρισες Φλώρινας, που έχουν μείνει στην τέταρτη θέση!

Στο ντέρμπι των πρωτοπόρων στην Α1 γυναικών, ο Φοίνικας Πειραιά προηγήθηκε τρεις φορές, ο Δ.Α.Ο.Τ. ισοφάρισε ισάριθμες και επικράτησε με σκορ 3-2 στο διπλό! Ο αγώνας κράτησε κάτι λιγότερο από τέσσερις ώρες, ενώ κάποια λεπτά νωρίτερα κρίθηκε με το ίδιο σκορ υπέρ του Πέρα η εξίσου θεαματική αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Στο καθοριστικό διπλό οι Μόνικα Κνέζεβιτς/Ντετελίνα Πέτροβα κατέβαλλαν τις Κωνσταντίνα Παρίδη/Ερίκα Φροντ με 3-1 σετ.

Συνοπτικά, τα αποτελέσματα της ημέρας στις γυναίκες:

Στην Α1 γυναικών:
Φοίνικας-Δ.Α.Ο. Ταύρου 3-4
Ολυμπιακός-Πέρα Αθηνών 3-4
Π.Κ.Δ. Ταύρου-Σάρισες Φλώρινας 2-4

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ (σε 8 αγωνιστικές):
1. Δ.Α.Ο. Ταύρου 14
2. Α.Ο. Φοίνιξ 13
-. Α.Σ. Πέρα 13
3. Ολυμπιακός 12
-. Σάρισες Φλώρινας 12
--------------------------------------------------------------
6. Π.Κ.Δ. Ταύρου 8

* Η έκτη ομάδα της βαθμολογίας πάει στα μπαράζ για την παραμονή.
sport-fm.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics