Breaking News
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 603
08 Φεβρουαρίου 2016

Με ακόμα μία επιτυχία ολοκληρώθηκε η αποστολή του Α.Ο. ΘΗΣΕΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ στην Αθήνα για το Κύπελλο Χειμώνα το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου στο Ο.Α.Κ.Α.

Ο Κοντογιάννης Αλέξανδρος κατέκτησε το κύπελλο μετά από σπουδαίες εμφανίσεις και είναι πολύ κοντά στην πρόκρισή του για το προολυμπιακό τουρνουά που οδηγεί στους Ολυμπιακούς αγώνες,το καλοκαίρι στο Ριο της Βραζιλίας. H  αποστολή έδωσε τον καλύτερό της εαυτό και πέτυχε σημαντικές διακρίσεις.

Ανάμεσα σε 96 συμμετοχές τα αποστελέσματα είχαν ως εξής : 

Καραμάνης Ανδρέας 33ος

Βαρούχας Εμμανουήλ 39ος

Μπαλτζής Σπύρος 61ος

Καλαντζάκης Ιωάννης 67ος

Στις γυναίκες , η Τσούκα Μαριαλένα στους πρώτους της αγώνες έδειξε ότι έχει όλο το μέλλον μπροστά της καθώς απέναντι σε πιο έμπειρες αθλήτριες έχασε την πρόκριση στον επόμενο γύρο στις λεπτομέρειες. Να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο ότι  λόγω του απαγορευτικού στον απόπλου των πλοίων ορισμένοι αθλητές μας δεν κατάφεραν να ταξιδέψουν στην Αθήνα.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics