Breaking News
31 Μαρτίου 2020

Φόρεσε το κράνος του και το αλεξίσφαιρο γιλέκο του και ανέβηκε στη μηχανή με το συνάδελφό του.

Μία μέρα πριν είχε ολοκληρώσει και την εκπαίδευσή του στη σκοποβολή, οπότε αισθανόταν πλέον έτοιμος να αναλάβει δράση και να συμμετέχει στην πρώτη του περιπολία στους δρόμους της Θεσσαλονίκης. Το όνειρό του να γίνει αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. είχε γίνει πραγματικότητα.

Πρόκειται για τον 19χρονο Αλέξανδρο, ο οποίος δεν έκρυβε τον ενθουσιασμό και τη λαχτάρα του, όταν, χάρη στη βοήθεια του μη κερδοσκοπικού φιλανθρωπικού οργανισμού Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) είδε το άπιαστο όνειρό του να παίρνει σάρκα και οστά.
Ο Αλέξανδρος λατρεύει την αστυνομία και τις μηχανές και επί χρόνια παρακολουθεί κι ενημερώνεται για τα δρώμενα της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ενώ ονειρεύεται τη μέρα που θα μπορέσει να ενταχθεί σε αυτή. Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης δέχτηκε αμέσως το κάλεσμα του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) κι έπειτα από μια άψογη συνεργασία, το όνειρο του Αλέξανδρου έγινε πραγματικότητα.
Η ευχή του διήρκεσε δύο μέρες. Η πρώτη μέρα περιελάμβανε εκπαίδευση του Αλέξανδρου στη σκοποβολή και ξενάγησή του στους χώρους του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης. Η δεύτερη μέρα ήταν ιδιαίτερα συγκινητική για τον Αλέξανδρο. Περίπου 20 μηχανές παρατάχθηκαν προς τιμήν του και με καθοδηγητή τον προϊστάμενο της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., αστυνομικό υποδιευθυντή Στυλιανό Ντελή δόθηκαν οι κατάλληλες εντολές πριν να ξεκινήσουν για τις περιπολίες τους.
Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. «αγκάλιασαν» τον Αλέξανδρο σαν να ήταν συνάδελφός τους και ο νεαρός ένιωσε πραγματικά μέρος του συνόλου. Ακολούθησε περιπολία σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης, με τον Αλέξανδρο ενεργό μέλος. Το τέλος της ημέρας τούς βρήκε στην καφετέρια του Αστυνομικού Μεγάρου, όπου όλες οι ομάδες επέστρεψαν από τις βάρδιές τους κι ήρθαν να γνωρίσουν τον Αλέξανδρο από κοντά. Το παρών έδωσαν και ο επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος, αντιστράτηγος Δημήτρης Παπαδόπουλος, και ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Θεσσαλονίκης, υποστράτηγος Τρύφων Κούκιος.
makthes.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics