Breaking News
08 Απριλίου 2020

Η επαγγελματίας γκόλφερ, Πέιτζ Σπιρανάκ αποφάσισε να μας δείξει έναν διαφορετικό τρόπο με τον οποίο μπορεί κανείς να παίξει γκολφ!

 

 Ολοι γνωρίζουμε τις δεξιότητες της 27χρονης καλλονής στο συγκεκριμένο άθλημα. Ωστόσο υπάρχουν και αρκετά μυστικά και hints του επαγγέλματος για κάνουν κάποιο καλύτερο στο γκολφ.

 Ενα από αυτά αποκάλυψε η Πέιτζ Σπιρανάκ, δείχνοντας έναν διαφορετικό τρόπο που μπορεί να κρατήσει κάποιος το μπαστούνι του γκολφ και να βάλει το μπαλάκι στην τρύπα.

Οπως τόνισε η ίδια δεν υπάρχει σωστός και λάθος τρόπος για το πως θα χειριστείς το μπαστούνι, ζητώντας να καθιερωθεί το συγκεκριμένο στιλ της.
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics