Breaking News
30 Απριλίου 2020

Πριν από μερικούς μήνες, ο εκκεντρικός βετεράνος άσσος του ΝΒΑ, Ντένις Ρόντμαν έδωσε συνέντευξη σε ραδιοφωνική εκπομπή και μίλησε εκτενώς για τη σχέση του με τη Μαντόνα.

Οπως αποκάλυψε, η 61χρονη πλέον performer του έδινε 20 εκατ. δολάρια πριν πολλά χρόνια για να την αφήσει έγκυο. Ο ίδιος μάλιστα, είπε κατά την εξιστόρηση: «προσπάθησα, δεν είναι ότι δεν προσπάθησα».

Σύμφωνα με τον Ρόντμαν, η Μαντόνα τον είχε πάρει τηλέφωνο ενώ εκείνος βρισκόταν στο Λας Βέγκας, για να του πει πως διένυε τις γόνιμες ημέρες της. Επειτα, έστειλε ιδιωτικό jet το οποίο τον μετέφερε στη Νέα Υόρκη για να την συναντήσει και στη συνέχεια τον γύρισε πίσω στο Λας Βέγκας.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics