Breaking News
05 Σεπτεμβρίου 2020

Για ακόμα μια φορά ο Πολυχρόνης Τζωρτζάκης ήταν ο μεγάλος νικητής στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης, για το πανελλήνιο πρωτάθλημα που διεξάγεται στην Άρτα.

Ο διεθνής ποδηλάτης του ΠΟ Χανίων Τάλως, μίλησε αποκλειστικά στο Sports3.gr και αναφέρθηκε στην σπουδαία επιτυχία του: «Είμαι φυσικά ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα , η διατήρηση του τίτλου του Πρωταθλητή Ελλάδος ατομικής χρονομέτρησης δεν είναι ποτέ εύκολη υπόθεση , είχα καλή ψυχολογία , εμπιστοσύνη στην δουλειά που έχω κάνει και το αποτέλεσμα το επιβεβαίωσε. Η ζέστη και ο δυνατός άνεμος που έπνεε στην περιοχή , έκαναν περίπλοκη την διατήρηση του ρυθμού και την σωστή κατανομή δυνάμεων αλλά ήταν ίδιες για όλους. Τώρα στόχος είναι να κάνω όσο το δυνατόν καλύτερη αποκατάσταση έτσι ώστε να είμαι “φρέσκος” στην εκκίνηση του αγώνα αντοχής την Κυριακή , αλλά σίγουρα η σημερινή προσπάθεια θα είναι αισθητή στο σώμα για αρκετές ημέρες».

Όσο για τον αγώνα αντοχής που θα διεξαχθεί την Κυριακή (6/9) ο 31χρονος αθλητής είπε: «Δεν έχω δει ακόμα την διαδρομή , αύριο θα κάνω μια αναγνωριστική προπόνηση και θα έχω πιο καθαρή εικόνα για το τι μπορώ να κάνω. Βέβαια μέσα στα φαβορί είναι και αθλητές που δεν αγωνίστηκαν σήμερα και αυτό τους δίνει ένα πλεονέκτημα λόγο μειωμένης κούρασης. Το πρωτάθλημα για εμένα είναι ήδη επιτυχημένο με την σημερινή μου νίκη. Τώρα αν οι συνθήκες τα φέρουν έτσι και μπορέσω να διεκδικήσω ακόμα μια θα το δείξει ο δρόμος την Κυριακή. Σίγουρα πάντως θα προσπαθήσω. Καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές και καλό τερματισμό σε όλους».

Photo Credits: Nassos Triantafyllou

cricket.sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics