Breaking News
18 Σεπτεμβρίου 2020

Με τρία χρυσά στο Πανελλήνιο Πίστας, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια βρίσκεται σε εκπληκτική φόρμα


Αντώνης Σιδηρόπουλος by Αντώνης Σιδηρόπουλος 
Ηρώ Μηλάκη: «Μοναδικός μου στόχος ένα μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς»
To Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας που διοργανώθηκε στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο πριν από λίγες μέρες ήταν μία πολύ καλή ευκαιρία για την Ηρώ Μηλάκη να αποδείξει ξανά την αξία της.

Αποτέλεσμα της όλης προσπάθειας της ήταν να κατακτήσει τρία χρυσά μετάλλια, οδηγώντας παράλληλα την ομάδα της σε μία ιστορική επιτυχία. Ο ΠΑΣ Ρεθύμνου «Άτλας» συγκέντρωσε 30 βαθμούς, κατακτώντας την 1η Πανελλήνια θέση στην κατηγορία των Γυναικών.

Η Ηρώ Μηλάκη μίλησε αποκλειστικά στο sports3.gr, αποκαλύπτοντας τα μελλοντικά της σχέδια και τους στόχους που έχει θέσει στο άμεσο μέλλον.

– Η πρώτη πανελλήνια θέση που κατέκτησες στο Πρωτάθλημα Πίστας ήταν απόδειξη της εκπληκτικής φόρμας που βρίσκεσαι. Τι είναι αυτό που σε ωθεί καθημερινά για το καλύτερο αποτέλεσμα;

Το κίνητρο μου είναι η προοπτική, να βελτιώνομαι συνεχώς, να.νιώθω ότι πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και αυτά προσπαθώ να τα εξαντλώ καθημερινά. Ο μοναδικός μου στόχος είναι η κατάκτηση ενός μεταλλίου στους Παραολυμπιακούς Αγώνες (καθώς είμαι πιλότος σε Τάντεμ) και αυτό είναι το καθημερινό μου κίνητρο ώστε να πιέζω τον εαυτό μου στα όριά του.

– Τρία χρυσά μετάλλια, στο ατομικό pursuit 3 χλμ, στην ταχύτητα 200 σπριντ και στο σκρατς 10 χλμ. Ποια είναι τα μελλοντικά αγωνιστικά σου σχέδια;

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Όμνιουμ στην πίστα τον Οκτώβριο και στη συνέχεια προετοιμασία για το Τόκιο τον Αύγουστο του 2021.

– Σίγουρα η ποδηλασία δεν είναι και το πιο δημοφιλές άθλημα στη χώρα μας. Τι δυσκολίες συναντάς καθημερινά στην προετοιμασία σου και ειδικά την τελευταία περίοδο που δυσκολεύουν τα πράγματα και λόγω κορονοϊού;

Ένα μεγάλο πρόβλημα στη χώρα μας είναι ότι υπάρχουν μόνο δύο ποδηλατοδρομία. το κλειστό στο ΟΑΚΑ και μια ανοιχτή πίστα στη Ρόδο. Για εμάς που μένουμε στην περιφέρεια και ειδικά σε νησί, στη Κρήτη, είναι πολύ δύσκολο να προπονηθούμε στη πίστα καθώς πρέπει να ταξιδεύουμε στην Αθήνα. Κατά τα άλλα είμαστε πολύ τυχεροί που ζούμε σε μια χώρα σαν την Ελλάδα γιατί οι καιρικές συνθήκες είναι ιδανικές για προπόνηση όλη τη διάρκεια του χρόνου. Σχετικά με την πανδημία και λόγω της φύσης του αθλήματος μας, είμαστε αρκετά τυχεροί που είχαμε τη δυνατότητα να προπονούμαστε έξω, τηρώντας πάντα τα υγειονομικά πρωτόκολλα . Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε ήταν ότι δεν είχαμε την δυνατότητα να κάνουμε γυμναστήριο.

– Τι θα συμβούλευες ένα νέο παιδί που θέλει να ξεκινήσει την ποδηλασία;

Να έχει υπομονή και να μη σταματήσει να κυνηγά τα όνειρα του! Η ποδηλασία είναι ένα πολύ ξεχωριστό άθλημα που κάθε μέρα έχει να σου μάθει κάτι.

– Η καθοδήγηση του προπονητή σου Γιώργου Βαρβεράκη είναι βεβαίως πολύ σημαντική στην απόδοσή σου. Τι είναι αυτό που σου λέει και το κρατάς ως την πιο πολύτιμη συμβουλή;

Νιώθω ευλογημένη που έχω ένα τόσο καλό προπονητή . Ο Γιώργος Βαρβεράκης είναι ένας πολύ καταξιωμένος επιστήμονας μα πάνω από όλα ένας καταπληκτικός άνθρωπος.. Αυτό που θυμάμαι να μου λέει από πολύ μικρή ηλικία έως και σήμερα είναι ότι δεν υπάρχει ταβάνι στην επιτυχία. Να βάζεις στόχους και να μην σταματάς, να δουλεύεις σκληρά μέχρι να τους πετύχεις!

sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics