Breaking News
14 Ιανουαρίου 2021

Πρόκειται για την γαλλική Renault η οποία από φέτος μετονομάζεται σε Alpine


Mε πολλές αλλαγές θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα της F1 στα τέλη Μαρτίου. Μία από αυτές αφορά την γαλλική Renault, η οποία από εδώ και στο εξής θα ονομάζεται Alpine.

H γαλλική ομάδα παρουσίασε το μονοθέσιο με το οποίο θα αγωνίζεται από την νέα σεζόν, το οποίο θα έχει πολλές διαφορές σε σχέση με πέρυσι.

Συγκεκριμένα σε αυτό κυριαρχεί το μαύρο χρώμα, ενώ βλέπουμε επίσης το μπλε το άσπρο και το κόκκινο, δηλαδή τα χρώματα που απαρτίζουν την σημαία της Γαλλίας.

Παράλληλα έγινε γνωστό ότι η Alpine θα εξελίξει ένα νέο σπορ μοντέλο μαζί με την βρετανική Lotus., ενώ στο φετινό πρωτάθλημα θα αγωνίζεται με κινητήρα Renault E-Tech.

Tέλος στα μονοθέσια της θα βρίσκονται οι Φερνάντο Αλόνσο και Εστεμπάν Οκόν, με τον Ισπανό να επιστρέφει στην γαλλική ομάδα μετά από περισσότερα από δέκα χρόνια.
sports3.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics