Breaking News
17 Ιανουαρίου 2021

Για την Σοφία Μπεκατώρου μίλησε ο πρώην σύζυγός της Αντρέας Κοσματόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στην καταγγελία που έκανε για την κακοποίηση που υπέστη, ενώ τόνισε πως δεν γνώριζε τίποτα για το περιστατικό.


Στην συγκλονιστική αποκάλυψη, ότι έπεσε θύμα κακοποίησης προέβη η χρυσή ολυμπιονικής της ιστιοπλοϊας Σοφία Μπεκατώρου.

Ο Άντρέας Κοσματόπουλος πρώην σύζυγός της και πατέρας των δύο παιδιών της, μιλώντας για την καταγγελία που έκανε, αποκάλυψε πως δεν γνώριζε τίποτα για το συγκεκριμένο περιστατικό.


«Την έχω δει να κουβαλάει την αδερφή της στην πλάτη της κατάκοιτη, η οποία να πεθαίνει στα χέρια της. Και μετά από 2 μήνες να παίρνει την ολυμπιακή πρόκριση και να γίνεται σημαιοφόρος στην ολυμπιακή μας ομάδα.


Την έχω δει να βγαίνει πριν λίγο καιρό με αυτήν την καταγγελία που είπε ότι δεν την θυμήθηκε τώρα αλλά οτι δεν την ξέχασε ποτέ κι αυτό πιστεύω ήταν πολύ πιο δύσκολο να το κάνει απ' όλα τα προηγούμενα που κατάφερε.

Την Σοφία την θαυμάζω, την σέβομαι και είναι πολύ γενναία», δήλωσε μεταξύ άλλων.
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics