Breaking News
21 Μαρτίου 2021

Την ευκαιρία να κατακτήσει τον έκτο τίτλο στην καριέρα του έχασε ο Στέφανος Τσιτσιπάς

 

Ο 23χρονος Έλληνας τενίστας, νούμερο πέντε στην παγκόσμια κατάταξη, ηττήθηκε 6-4, 7-6 (3) σε 2 ώρες και 17 λεπτά από τον Σάσα Ζβέρεφ.

Ο αγώνας είχε άσχημη εξέλιξη για τον «Στεφ», καθώς βρέθηκε στο πρώτο σετ να προηγείται με 4-1 και 40-15 για να κάνει ένα ακόμη μικρό μπρέικ, ωστόσο έχασε πέντε σερί γκέιμ και ο Ζβέρεφ πήρε το πρώτο σετ κατακτώντας και το δεύτερο στις λεπτομέρειες.

Ο 23χρονος Γερμανός (Νο 7), που έσπασε ένα σερί πέντε ηττών από τον Έλληνα αντίπαλό του, κατέκτησε τον 13ο τίτλο στην καριέρα του.

Ο Τσιτσιπάς μετρά πλέον έχει έξι χαμένους τελικούς στην κατηγορία ATP 500, ενώ συνολικά έχει ηττηθεί σε οκτώ αγώνες για τον τίτλο.

onsports.gr
Διαβάστε επίσης:

Το ανέκδοτο της ημέρας

Επική γκάφα ο Γλύκος στο Παναχαϊκή – Απόλλων, έγινε «Viral»! [vid]

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics