Breaking News
23 Μαρτίου 2021

Από jordan bitsakakis


Διαβάστε την ανακοίνωση από την ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΜΕΣΣΑΡΑΣ (Καπετάν Μιχάλης Κόρακας)

 

Μία πολύ γνωστή και ιδιαίτερα αγαπητή συντοπίτισσα μας η Γεωργιλαδάκη Μάρω από χθες είναι μέλος στο ΔΣ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας.

Κι αν την Μάρω την γνωρίζουμε από τις εκπληκτικές μαντινάδες της να πούμε ότι στα μαθητικά της χρόνια ήταν ξιφομάχος μίας και κατάγεται από την Πόμπια πού είναι η κοιτίδα της Ξιφασκίας στην Κρήτη.

Όχι όμως μία απλή αθλήτρια. Υπό την καθοδήγηση τού προπονητή της και γυμναστή κου Σπυριδάκη Δημήτρη είχε κατακτήσει πανελλήνια πρωταθλήματα στο ξίφος ασκήσεως και ήταν μέλος στην εθνική μας ομάδα , Πέρασε ΤΕΦΑΑ στην Αθήνα και πήρε πτυχίο με ειδικότητα στην Ξιφασκία, δυστυχώς ένας σοβαρός τραυματισμός στα 23 της την έκανε να σταματήσει την ξιφασκία.

Είναι παντρεμένη με τον επίσης καθηγητή Φυσικής Αγωγής Ηλία Πεπόνα και έχουν 2 παιδιά πού πηγαίνουν Λύκειο ,τον Χαρίδημο και την Αναστασία.Και ενώ μένει στην Αθήνα το μυαλό και η καρδιά της είναι πάντα Στην Κρήτη.

Αδελφική φίλη με τον προπονητή της ΑΛΜΕΣΣΑΡΑΣ Δημήτρη Φουστανάκη και εκ των ιδρυτικών μελών της ΑΛΜ, δέχτηκε την παρότρυνση πολλών φίλων της ξιφασκίας και προσωπικά τού πρώην προέδρου της ΕΟΞ κου Κατσιαδακη Μανώλη να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο των εκλογών της 21ης Μαρτίου.

 Τα αποτελέσματα της διαδικασίας πού εξελίχθηκε με το αδιάβλητο σύστημα της εξ αποστάσεως ηλεκτρονικής ψηφοφορίας κατέδειξε τη Μάρω σε εκλόγιμη θέση δίνοντας της τη δυνατότητα να συμμετέχει ενεργά στα δρώμενα της ομοσπονδίας και έτσι να υπηρετήσει και άπαυτο το πόστο το άθλημα πού αγαπά.

Εμείς να ευχηθούμε καλή θητεία στο νέο ΔΣ της ΕΛΛΗΝΙΚΉΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΊΑΣ ΞΙΦΑΣΚΊΑΣ και προσωπικά στη Μάρω.
Cretanmagazine.gr

Διαβάστε επίσης:

ΟΦΗ: Υποβλήθηκαν σε εργομετρικές εξετάσεις

Κλήρωση Tζόκερ-Πρότο 23/03/2021

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics