Breaking News
31 Μαρτίου 2021

Την Τετάρτη οι βοριάδες θα πνέουν θυελλώδεις στο Αιγαίο στα 8 με 9 μποφόρ και θα φέρουν πρόσκαιρη πτώση της θερμοκρασίας στην ανατολική και τη νότια χώρα μαζί με τοπικές βροχές και χιονοπτώσεις στα ορεινά. Πιο ισχυρές θα είναι οι βροχές στο νότιο Αιγαίο και την Κρήτη. Από την Πέμπτη ο καιρός θα βελτιωθεί και ιδιαίτερα από την Παρασκευή η θερμοκρασία θα ανέβει αισθητά.

 

Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια με πιθανές βροχές κυρίως στην Χαλκιδική και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά. Η θερμοκρασία από 0 έως 19 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, λίγη πρόσκαιρη συννεφιά, μικρή η πιθανότητα ασθενών βροχών και το θερμόμετρο από 5 έως 17 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, αρκετή ηλιοφάνεια με μεμονωμένες βροχές στα ορεινά το μεσημέρι και το απόγευμα. Η θερμοκρασία από 0 έως 19 βαθμούς.

Στην Πάτρα γενικά ηλιοφάνεια.

Στην Πελοπόννησο, τοπικές μπόρες κατά διαστήματα κυρίως στα ανατολικά και τα νότια, με χιόνια στα ορεινά. Ο υδράργυρος από 1 έως 16 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, πιθανές ασθενείς βροχές και η θερμοκρασία έως 13 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες νεφώσεις αυξημένες με βροχές, λίγες καταιγίδες πιθανώς ισχυρές και χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι βόρειοι έως 8 μποφόρ και το θερμόμετρο από 7 έως 13 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τοπικές νεφώσεις με παροδικές βροχές. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις έως 9 μποφόρ στα βόρεια και η θερμοκρασία από 9 έως 15 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, τοπικές βροχές και στα ορεινά χιονοπτώσεις. Ο υδράργυρος από 0 έως 15 βαθμούς.

Στην Αττική, νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανές χιονοπτώσεις στα ορεινά. Άνεμοι βόρειοι έως 8 μποφόρ στα ανατολικά, η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 8 έως 14 βαθμούς Κελσίου.\

alphatv.gr

 Διαβάστε επίσης:

Για όλους και για όλα μίλησε στην εκπομπή SportsView o Πέτρος Μαρινάκης.

Κύπελλο Ελλάδος Γυναικών: Επιτέλους... σερβίς

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics