Breaking News
02 Μαρτίου 2016

Ο νέος πρόεδρος της FIFA Τζιάνι Ινφαντίνο οφείλει τη ζωή του σε μία γυναίκα από τη Σερβία, η οποία τον έσωσε λίγες ημέρες μετά τη γέννησή του. Μία ιστορία που θα μπορούσε να γίνει ταινία του... Hollywood!

Ο Ιταλοελβετός παράγοντας μόλις πριν λίγες ημέρες ανέλαβε τα ηνία της FIFA, διαδεχόμενος τον Σεπ Μπλάτερ και είναι, πλέον, το «μεγάλο αφεντικό» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Μία εξέλιξη που ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενη από την στιγμή που αποφάσισε να «κατέβει» υποψήφιος για τον προεδρικό θώκο της FIFA.

Ο Ινφαντίνο, όμως, δεν θα ζούσε, αν δεν υπήρχε η βοήθεια μιας γυναίκας! Μίας Σέρβας, η οποία δίχως να έχει την παραμικρή σχέση με την οικογένεια του προέδρου της FIFA αποφάσισε να σταθεί στο πλευρό ενός νεογέννητου βρέφους και επί της ουσίας να του δώσει το... φιλί της ζωής.

«Πρωταγωνίστρια» της ιστορίας είναι η Μίλιτσα Μουκάλιτσα, 80 ετών, πλέον.

Ο Ινφαντίνο γεννήθηκε πρόωρα, τον Μάρτιο του 1970. Και με προβλήματα που έκριναν απαραίτητη τη μετάγγιση αίματος. Τον τύπο αίματος του Ιταλοελβετού, όμως, είχαν μόνο 18 άνθρωποι (!) σε όλον τον κόσμο. Ανάμεσα σε αυτούς και η Μίλιτσα Μουκάλιτσα από το Βελιγράδι Την (τότε) 35χρονη ενημέρωσε ο γιατρός της. «Μου είπε ότι ένα αγόρι από την Ελβετία χρειάζεται επειγόντως αίμα για να επιβιώσει. Δίχως να το σκεφτώ ιδιαίτερα πήγα σε ένα κέντρο αιμοδοσίας και γέμισα ένα μπουκάλι 350 γραμμαρίων! Λίγες ημέρες αργότερα με ενημέρωσαν πως το αγοράκι θα ζήσει», λέει η ίδια και πρέπει να σημειωθεί, βέβαια, πως αίμα έδωσε και ένας Βρετανός από το Μπρίστολ!

«Δεν έχω γνωρίσει ποτέ τον Ινφαντίνο, αλλά θα ήθελα να τον δω. Χωρίς το αίμα μου δεν θα ήταν πρόεδρος της FIFA. Χάρηκα που έκανα κάτι στη ζωή μου», συνέχισε η Σέρβα, η οποία είναι προφανώς ο φύλακας – άγγελος του Ινφαντίνο.

Η ίδια, μάλιστα, παρουσίασε και τα σχετικά έγγραφα που αποδεικνύουν την αιμοδοσία, καθώς και ένα ευχαριστήριο γράμμα από τον ελβετικό Ερυθρό Σταυρό!

ΠΗΓΉ:SDNA.GR

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics