Breaking News
05 Μαΐου 2021

Το tweet του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη για τις εκλογές της ΕΟΚ.
Λεωνίδας Πιστιόλης  

 

Ο Λευτέρης Αυγενάκης υπενθύμισε μέσω των social media στην Ελληνική Ομοσπονδία μπάσκετ, ότι την Πέμπτη (6/5) εκπνέει η προθεσμία που έχει, ώστε να ορίσει Εφορευτική Επιτροπή από το Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών για αρχαιρεσίες με ψηφιακή κάλπη “Ζευς” στις 30/5.

«Καιρός είναι να επανέλθει το μπάσκετ στην κανονικότητα», τόνισε ακόμα ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού στο ποστάρισμα που έκανε στο Twitter, ενόψει των εκλογών της ΕΟΚ στις 30 Μαΐου.

Αναλυτικά τι έγραψε στο twitter o Λευτέρης Αυγενάκης:

«Τελική ευθεία εκλογών ΔΣ στις εναπομείνασες Ομοσπονδίες με προσωρινές διοικήσεις: Εκπνέει αύριο για ΕΟΚ η προθεσμία αίτησης ορισμού Εφορευτικής Επιτροπής από ΔΣΑ (σ.σ Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών) για αρχαιρεσίες με ψηφιακή κάλπη “Ζευς” στις 30/05. Καιρός είναι να επανέλθει το μπάσκετ στην κανονικότητα».


Διαβάστε επίσης

Σήμερα 05 Μαΐου γιορτάζουν

 

ΕΙΟ: Eπανεκκίνηση των Ιστιοπλοϊκών αγώνων

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics