Breaking News
04 Ιουνίου 2021

Δεν θα αλλάξει σημαντικά ο καιρός την Παρασκευή, η ηλιοφάνεια θα είναι αρκετή, οι βροχές ελάχιστες και οι βοριάδες ενισχυμένοι μόνο στο νοτιοανατολικό Αιγαίο.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Το Σαββατοκύριακο θα περάσει με γενική καλοκαιρία και θερμοκρασίες πιο κανονικές για την εποχή. Βροχές θα σημειωθούν μόνο στα ορεινά της βόρειας Ελλάδας. Με περισσότερη αστάθεια θα ξεκινήσει η νέα εβδομάδα.

Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, λίγες τοπικές νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια με πιθανές βροχές στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Η θερμοκρασία από 7 έως 27 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, γενικά ηλιοφάνεια και το θερμόμετρο από 15 έως 27 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, γενικά αίθριος καιρός. Η θερμοκρασία από 8 έως 29 βαθμούς.

Στην Πάτρα ηλιοφάνεια.

Στην Πελοπόννησο, γενικά ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στα ορεινά. Ο υδράργυρος από 8 έως 28 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, γενικά αίθριος καιρός και η θερμοκρασία έως 25 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι βόρειοι έως 6 μποφόρ στα ανατολικά και το θερμόμετρο από 16 έως 27 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, αρκετή ηλιοφάνεια με λίγη παροδική συννεφιά στα βόρεια. Άνεμοι βόρειοι-βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα Δωδεκάνησα 6 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία από 16 έως 26 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, γενικά αίθριος καιρός. Ο υδράργυρος από 10 έως 28 βαθμούς.

Στην Αττική, γενικά ηλιοφάνεια. Άνεμοι βόρειοι 3 με 4 και στα ανατολικά 5 μποφόρ με εξασθένηση, η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

 alphatv.gr

Διαβάστε ακόμη:

Έσβησε ο πρωταθλητής ΑΜΕΑ Νίκος Καπλάνης

 

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics