Breaking News
24 Ιουνίου 2021

Με την εθνική ομάδα των νέων να φτάνει στην κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου ολοκληρώθηκε απόψε το πρώτο μέρος στο 28ο Βαλκανικό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης μικρών ηλικιών, που διεξάγεται στην Αλμπένα της Βουλγαρίας.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα προχώρησε το πρωί στα ημιτελικά κι αφού έμεινε εκτός τελικού χάνοντας από την ισχυρή Ρουμανία, έφυγε με το χαμόγελο στα χείλη από τη δυνατή αναμέτρηση με την Τουρκία για τις θέσεις 3-4. Νίκησε 3-2 στον «μικρό» τελικό και πήρε το πρώτο μετάλλιο για τα γαλανόλευκα χρώματα στη διοργάνωση.

 

Την ομάδα συγκρότησαν οι Αλέξανδρος Μαδέσης, Σωκράτης Γιαννούτσος, Κίμων Μήτκας, Ευστάθιος Μανωλόπουλος, ενώ στην τεχνική καθοδήγηση είναι ο Κώστας Μαδέσης. Επίσης, οι παίδες, που τελικά μπήκαν επίσης στο κυρίως ταμπλό, παρά τη χτεσινή 3η θέση στους ομίλους, κατετάγησαν 6οι (Αλέξανδρος Αλεξόπουλος, Ανδρέας Καραμπελιάς, Κώστας Μηλικούδης και κόουτς ο Ανέστης Καριοφυλλίδης), ενώ την 6η θέση πήραν και οι κορασίδες (Στέλλα Τζαρίδου, Λεμονιά Γκαϊντατζή με βοήθεια στα ματς κι από τους δύο προπονητές). Το Βαλκανικό πρωτάθλημα θα συνεχιστεί με τα ατομικά αγωνίσματα και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή.

Διαβάστε επίσης:

Formula 1: Με 100% πληρότητα το βρετανικό γκραν πρι

 

Τα φώτα στους αθλητές της παμπαιδικής κατηγορίας με το Πανελλήνιο πρωτάθλημα της Φλώρινας

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics