Breaking News
19 Ιουλίου 2021

«Ο Αυγενάκης έχει φέρει λαίλαπα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο» είπε ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ

 

Ευθεία επίθεση κατά του Λευτέρη Αυγενάκη έκανε και πάλι ενώπιον της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου.

Η ΕΠΣΗ ψήφισε υπέρ της αναβολής της ψηφοφορίας και στη συνέχεια ο κ. Τζώρτζογλου υπέβαλλε καίρια ερωτήματα για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ασκώντας δριμεία κριτική στον Υφυπουργό, κατηγορώντας τον ότι έχει φέρει λαίλαπα. Μάλιστα ανέφερε ότι «ο κ. Αυγενάκης πήγε να βάλει 5 ανθρώπους με το ζόρι στην ΕΠΟ».

Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγες εβδομάδες που ο Τζώρτζογλου επιτίθεται στον Αυγενάκη, όπως είχε γίνει και στην πρόσφατη τακτική συνέλευση της Ομοσπονδίας.

Αναλυτικά η σημερινή οποθέτηση Τζώρτζογλου:

«Πήραμε μία απόφαση για αναβολή που στήριξα και εγώ. Θα πάω σήμερα στα χωριά μου και οι πρόεδροι των σωματείων μου θα με ρωτάνε πότε θα γίνει η κλήρωση του πρωταθλήματος. Εγώ αυτή την κλήρωση με πόσα σωματεία θα την κάνω; Με αυτή που υποβάλλει ο φωτογράφος Υφυπουργός θα την κάνω την κλήρωση, που δεν επιτρέπει τα παιδιά να προπονηθούν; Τι θα τους απαντήσω εγώ; Εγώ δεν είναι μόνο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Σύμφωνα με τον κύριο Υφυπουργό είναι παράνομα τα σωματεία και δε δικαιούνται να αγωνίζονται. Μέχρι να πάρουμε αποφάσεις η ΕΠΣ Ηρακλείου στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, τι θα κάνουμε μπορείτε να μας πείτε; Πού είναι η ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑ που είναι διάδικοι στη σημερινή ΓΣ; Είμαι υπέρ της ολιστικής, αλλά δε θα πρέπει να το συζητήσουμε; Η λαίλαπα που έχει έρθει στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο από τον Αυγενάκη θα πρέπει να συνεχιστεί; Δε θα πρέπει να το καταλάβει ο Κυριάκος; Έχουν έρθει σε ένα χωριό να δουν την κατάσταση; Το πόσες ψήφους έχουν οι Ενώσεις είναι πρόβλημα, αλλά ο αριθμός των σωματείων είναι σημαντικότερο. Δεν κάνω αντιπολίτευση στην κυβέρνηση, αλλά πώς να μην τα πω αυτά; Πρέπει να πάρει μήνυμα ο χωριανός μου κ. Αυγενάκης. Στις 19 του μήνα δεν ξέρουμε τι έγινε; Ο κ. Αυγενάκης πήγε να βάλει 5 ανθρώπους με το ζόρι στην ΕΠΟ. Αυτά δεν τα ξέρετε;»

Από:Βαρδαλαχάκης Μανώλης
neakriti.gr
Διαβάστε επίσης:

 

Σήμερα 19 Ιουλίου γιορτάζουν

 

 

Αναχώρησε για την Ιαπωνία η Εθνική πόλο

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics