Breaking News
02 Αυγούστου 2021

Κατά το ήμισυ στον ημιτελικό γύρο προχώρησαν σήμερα οι αγώνες του ομαδικού στο Ολυμπιακό τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Έγιναν δηλαδή, οι δύο από τους τέσσερις προημιτελικούς σε άνδρες και γυναίκες και βγήκαν οι τέσσερις πρώτες χώρες, που προκρίθηκαν στην 4άδα. Στους άνδρες είναι η Κίνα και η Κορέα και στις γυναίκες η διοργανώτρια Ιαπωνία και το Χονγκ Κονγκ. Το αυριανό πρόγραμμα αρχίζει από τις 04:00 ώρα Ελλάδας με τους υπόλοιπους προημιτελικούς κι εκεί η Ευρώπη κυνηγά δυναμικά την παρουσία της στα ημιτελικά. Στο Βαραζντίν της Κροατίας στο μεταξύ, ολοκληρώθηκε νωρίς το βράδυ, με τους τελικούς των ατομικών αγωνισμάτων, το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μικρών ηλικιών, όπου είχε και η Ελλάδα πλήρη εκπροσώπηση.

Στο ομαδικό του Ολυμπιακού τουρνουά έγιναν σήμερα αγώνες του 1ου γύρου (σ.σ. των «16»), καθώς και προημιτελικοί χωρίς να σημειωθούν εκπλήξεις. Στους άνδρες η Κίνα νίκησε 3-0 τη Γαλλία και η Κορέα με το ίδιο σκορ τη Βραζιλία για να μπουν στην 4άδα. Αύριο γίνονται για την 8άδα τα ματς Γερμανία-Ταϊπέι και Ιαπωνία-Σουηδία.

Στις γυναίκες η Ιαπωνία και το Χονγκ Κονγκ έκαναν το βήμα για τα ημιτελικά επικρατώντας της Ταϊπέι με 3-0 και της Ρουμανίας με 3-1 αντίστοιχα. Αύριο στους υπόλοιπους δύο προημιτελικούς η Κίνα αντιμετωπίζει τη Σιγκαπούρη και η Κορέα τη Γερμανία. Το πρόγραμμα της Τρίτης περιλαμβάνει κι έναν ημιτελικό και είναι αυτός του Χονγκ Κονγκ με την Ιαπωνία στις γυναίκες.

ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

LebrunΤο βράδυ ολοκληρώθηκε και στα δύο μέρη του το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων, που έγινε στην Κροατία για δύο εβδομάδες με όλα τα υγειονομικά μέτρα. Πρωταγωνιστές στα ατομικά των μικρών ηλικιών ο Γάλλος Λεμπρούν και η Γερμανίδα Κάουφμαν, οι οποίοι γεύτηκαν από δύο πρωτιές.

Στο απλό παίδων πήρε τον ευρωπαϊκό τίτλο ο Γάλλος Φέλιξ Λεμπρούν. Στον τελικό το νούμερο 2 του αγωνίσματος ξεπέρασε το εμπόδιο του 1ου φαβορί, του Ρουμάνου Ιούλιαν Τσιρίτα, με 4-1 σετ (11-6, 11-2, 8-11, 11-6, 11-4). Στην 3η θέση κατετάγησαν ο επίσης Ρουμάνος Στεφάν Ούρσου και ο Πολωνός Μίλος Ρεντμίσκι.

Στο απλό κορασίδων κυριάρχησε η Γερμανίδα Ανέτ Κάουφμαν. Στον τελικό νίκησε με χαρακτηριστική ευκολία την Ουκρανή Βερόνικα Ματιούνινα με 4-0 σετ (11-2, 11-1, 11-1, 11-7). Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν η Γαλλίδα Άγκαθ Αβεζού και η Ιρλανδή Σόφι Έρλι. Η Κάουφμαν ήταν νούμερο 2 του ταμπλό, ενώ το 1ο φαβορί, η Άννα Χέρσει από την Ουαλία αποκλείστηκε στον 3ο γύρο από την Αβεζού, που έχει αμυντικό στυλ παιχνιδιού.

Στο διπλό παίδων ο τίτλος πήγε στους Γάλλους Φλαβιέν Κότον/Φέλιξ Λεμπρούν. Στον τελικό έχασαν το 1ο σετ από τους Ρουμάνους Αλεξάντρου Μπαγιόρ/Ιούλιαν Τσιρίτα, αλλά επικράτησαν στα επόμενα για να φτάσουν στο τρόπαιο με σκορ 3-1 (7-11, 11-7, 11-9, 11-5). Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκαν οι Πολωνοί Άλαν Κουλζίτσκι/Μίλος Ρεντμίσκι και οι Λέιτον Ούλμαν/Ντάνιελ Μπερτόζα από τη Γερμανία και την Ισπανία αντίστοιχα.

Στο διπλό κορασίδων αναδείχτηκαν πρωταθλήτριες Ευρώπης η Ανέτ Κάουφμαν και η Μπιάνκα Μέι Ρόζου από τη Γερμανία και τη Ρουμανία αντίστοιχα. Στον τελικό επιβλήθηκαν των Αναστασία Ιβάνοβα/Ζλάτα Τερέκοβα από τη Ρωσία με 3-0 (11-8, 11-4, 11-6). Την 3η θέση μοιράστηκαν οι Σόφι Έρλεϊ/Σίλβια Κολ από την Ιρλανδία και την Ισπανία αντίστοιχα και οι Ουκρανές Σοφία Σερέντεχα/Όλια Πόνκο, οι οποίες θυμίζουμε ότι απέκλεισαν στον 1ο γύρο τις Άμπα/Φίλτσεβα και στον 2ο τις Τζαρίδου/Γκαϊντατζή.

Στο διπλό μικτό παίδων-κορασίδων το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι Μίλος Ρεντίμσκι/Βικτόρια Βρόμπελ από την Πολωνία. Στον τελικό κατέβαλλαν με 3-0 σετ τους Μάρτιν Σιπ/Βερόνικα Ματιούνινα από την Τσεχία και την Ουκρανία αντίστοιχα (11-5, 11-5, 11-9). Το χάλκινο μετάλλιο πήραν οι Λέιτον Ούλμαν/Ανέτ Κάουφμαν από τη Γερμανία και οι Νίκον Σούτοφ/Βεράνικα Βαράμπιοβα από τη Λευκορωσία.
Διαβάστε επίσης

Ιππασία: Στη Γερμανίδα Κραγέβσκι το χρυσό στο ιππικό τρίαθλο

 

 

Όλα τα ζώδια 02/08

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics