Breaking News
15 Δεκεμβρίου 2021

Ο Νίκος Νιόπλιας πριν την αναμέτρηση με τον Άρη, τόνισε πως ο ΟΦΗ πρέπει να παίξει επιθετικά αλλά προσεκτικά.


Αναλυτικά όσα ανέφερε ο τεχνικός του ΟΦΗ για την αναμέτρηση με τον Άρη:

«Μετράει η ξεκούραση, αλλά δεν είναι τόσο σημαντικό, γιατί καμιά φορά μπορεί να σε βγάλει εκτός από τον ρυθμό του αγώνα. Το πρόβλημά μας είναι θα περιμένουμε μια μέρα ακόμα για να δούμε τι θα γίνει με τους τραυματισμούς, κυρίως στο αμυντικό μας κομμάτι, στις θέσεις των στόπερ. Από εκεί και πέρα γνωριζόμαστε πολύ καλά με τον αντίπαλο γιατί παίξαμε ήδη δύο παιχνίδια και δεν μπορεί κάποια από τις δύο ομάδες να αιφνιδιάσει την άλλη.

Είναι θέμα μέρας και παικτών, αλλά μην ξεχνάμε πως παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να είμαστε πολύ aggressive στην επίθεση και συνάμα προσεκτικοί στις κόντρα επιθέσεις του Άρη. Είναι δύο πολύ καλές ομάδες και πιστεύω ότι θα γίνει πολύ καλό παιχνίδι».

sportime.gr

Διαβάστε Επίσης

 

Ο καιρός σήμερα 15/12/2021[vid]

 

 

 

Powerlifting: Σπουδαίες επιδόσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics