Breaking News
12 Φεβρουαρίου 2022

Στην τρίτη φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος συνεχίζει η ομάδα πόλο κορασίδων του Ναυτικού Ομίλου Χανίων χάρη στην πρόκριση που σημείωσε στους αγώνες που έδωσε στα κολυμβητήρια Γλυφάδας και Πειραιά.


KTEO Κρήτης
Η ομάδα του Γιώργου Κατσουλάκη κατάφερε να επιβληθεί των Ολυμπιακού Αλίμου (11-8) και Εθνικού (7-6), χάνοντας μονάχα το παιχνίδι με αντίπαλο την Γλυφάδα (18-7). Ως εκ τούτου, απέχει ένα βήμα από την τελική φάση, την πρόκριση στην οποία θα διεκδικήσει το τριήμερο από 8 μέχρι 10 Απριλίου.

Ακολουθεί η ενημέρωση του ΝΟΧ.

Παρούσες στην τρίτη και προτελευταία φάση πριν τα τελικά του πανελληνίου πρωταθλήματος θα είναι οι κορασίδες πόλο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Η ομάδα του Γιώργου Κατσουλάκη κατάφερε να έχει πολύ καλή απόδοση στα τρία παιχνίδια που έδωσε το διήμερο Παρασκευή και Σάββατο 11 και 12 Φεβρουαρίου, κατακτώντας τη 2η θέση στον όμιλο της.

Συγκεκριμένα, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων κατάφερε να επιβληθεί στα δύο από τα τρία παιχνίδια που έδωσε των Ολυμπιακού Αλίμου (11-8) και Εθνικού (7-6), χάνοντας μονάχα το παιχνίδι με αντίπαλο την Γλυφάδα (18-7).

Ετσι, η ομάδα πόλο κορασίδων θα δηλώσει την παρουσία της στην τρίτη φάση που αναμένεται να διεξαχθεί το τριήμερο από 8 μέχρι 10 Απριλίου.

Estrella

Αναλυτικότερα τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

1η αγωνιστική / Γλυφάδα-ΝΟ Χανίων 18-7
Τα 8λεπτα: 7-1, 2-1, 3-1, 6-4
ΝΟ Χανίων (Γιώργος Κατσουλάκης): Κυριακοπούλου, Χατζάκη, Μαθιουλάκη, Γλυνιαδάκη 1, Κουνδουράκη Αικ. 1, Φυλλαδιτάκη, Χαβρέ, Κουνδουράκη Αγ., Γράσσου, Καραδάκη 2, Περδικάκη 2, Βούλγαρη 1, Τρουλάκη, Ιγνατίου

2η αγωνιστική / ΝΟ Χανίων-Ολυμπιακός Αλίμου 11-8
Τα 8λεπτα: 1-2, 2-3, 6-1, 2-2
ΝΟ Χανίων (Γιώργος Κατσουλάκης): Κυριακοπούλου, Χατζάκη, Μαθιουλάκη, Γλυνιαδάκη 1, Κουνδουράκη Αικ. 7, Φυλλαδιτάκη, Χαβρέ, Κουνδουράκη Αγ., Γράσσου 3, Καραδάκη, Περδικάκη, Βούλγαρη, Τρουλάκη, Ιγνατίου

3η αγωνιστική / Εθνικός-ΝΟ Χανίων 6-7
Τα 8λεπτα: 3-1, 0-3, 1-1, 2-2
ΝΟ Χανίων (Γιώργος Κατσουλάκης): Κυριακοπούλου, Χατζάκη 1, Μαθιουλάκη, Γλυνιαδάκη 3, Κουνδουράκη Αικ. 1, Φυλλαδιτάκη, Χαβρέ, Κουνδουράκη Αγ., Γράσσου, Καραδάκη 2, Περδικάκη, Βούλγαρη, Τρουλάκη, Ιγνατίου


athlitiko.gr
Διαβάστε επίσης:

Ακόμη μία σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε ο Μίλτος Τεντόγλου που σημείωσε 8,22 μέτρα στο μίτινγκ του Μετς

 

 

 

 

Όλα τα ζώδια 12/02

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics