Breaking News
18 Μαρτίου 2016

Η Μπάγερν πέρασε στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και η πιο καυτή οπαδός της, βγήκε από τα ρούχα της. Η Κίκι Βίντις μπορεί να γεννήθηκε στις 15 Μαΐου 1989 στο Queensland της Αυστραλίας, αλλά από πολύ μικρή άρχισε να τα δίνει όλα για τους Βαυαρούς.

Η Βίντις έχει φωτογραφηθεί με φανέλα της Μπάγερν (σορτσάκι δεν συνηθίζει να βάζει) και λατρεύεται από τους οπαδούς της ομάδας του Πεπ Γουαρδιόλα.

Πριν ενηλικιωθεί εργάστηκε στην ταμειακή μηχανή σε ένα τοπικό σούπερ μάρκετ.

Στη συνέχεια, άρχισε να μελετά για να γίνει νοσοκόμα , αλλά ο ενθουσιασμός της για το διάβασμα κράτησε εννέα μήνες.

Μετά από μια οντισιόν με Playboy TV το 2008, όπου διακρίθηκε για τις επιδόσεις της, τράβηξε τον δικό της δρόμο ως μοντέλο και ηθοποιός.

Η Κίκι Βίντις τρελαίνεται για τον Λεβαντόφσκι και τον Μίλερ και δεν έχει ξεκαθαρίσει αν φύγουν από την Μπάγερν τι θα κάνει. Για την ώρα περιμένει με αγωνία τη Μπεννφίκα για να πάρει γεύση από τους Έλληνες Κώστα Μήτρογλου και Ανδρέα Σάμαρη.

pronews.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics