Breaking News
28 Απριλίου 2022

Παπαδόπουλος: Εχει δυνατότητες για άνοδο η ομάδα



Την πίστη ότι τα Χανιά έχουν ικανό ρόστερ, που με λίγες προσθήκες, θα μπορούν να διεκδικήσουν του χρόνου την άνοδο εξέφρασε ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Ο έμπειρος προπονητής τόνισε ότι είναι αν θέσει η διοίκηση τον στόχο της ανόδου την επόμενη χρονιά τότε θα χρειαστεί να διορθωθούν λίγα πράγματα. Αναφορά έκανε και στον κόσμο ευχαριστώντας τον για τη φετινή στήριξη, ενώ σημείωσε ότι θα πρέπει να… ξεσηκωθεί περισσότερος κόσμος του χρόνου για να ωθήσει σε σπουδαιότερα πράγματα τα Χανιά.

Ο 50χρονος τεχνικός σχολίασε και τη δυνατή έδρα που “έχτισε” η ομάδα του, αλλά και το γεγονός ότι μετά από το 0-0 με τον Εργοτέλη ήταν δύσκολο να βρουν κίνητρο οι ποδοσφαιριστές ως το τέλος της σεζόν.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του:

Athlitiko.gr
Διαβάστε επίσης

Με μεγάλη επιτυχία η παράλληλη δράση του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδος

 

 

 

 

Η Ευαγγελία Αναστασιάδου από νωρίς έδειξε την κλίση της στην Κωπηλασία

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics