Breaking News
30 Ιουλίου 2022

Η αποστολή του ΟΦΗ επέστρεψε από την Ολλανδία, έχοντας ολοκληρώσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

 

Στο Ηράκλειο επέστρεψε το απόγευμα του Σαββάτου η αποστολή του ΟΦΗ, μετά από δύο εβδομάδες στο Όστερμπεκ της Ολλανδίας, όπου το μενού περιελάμβανε σκληρή δουλειά και καθημερινές προπονήσεις.

Οι παίκτες του Νίκου Νιόπλια θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν τις απαραίτητες ανάσες, καθώς ο έμπειρος τεχνικός τους έδωσε διήμερο ρεπό. Το επόμενο ραντεβού στο γήπεδο έχει οριστεί την Τρίτη (02/08), όπου θα γυμναστούν πρωί και απόγευμα.

Από τη δουλειά και τα φιλικά των Κρητικών φάνηκε ξεκάθαρα πως χρειάζεται ενίσχυση, ειδικά στην άμυνα, καθώς παρουσιάστηκαν πολλές αδυναμίες. Ο Νιόπλιας θα τα πει όλα με τη διοίκηση και άμεσα θα ληφθούν αποφάσεις για μεταγραφές.

onsports.gr
Διαβάστε επίσης

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

Έτοιμη είναι η προκήρυξη για το διεθνές τουρνουά βετεράνων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics