Breaking News
18 Ιουλίου 2023

Το 65ο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης νέων, που φιλοξενείται εδώ και πέντε μέρες στο Γκλίβιτσε της Πολωνίας περνάει από αύριο Τετάρτη 19/07 στο δεύτερό του στάδιο αυτό των ατομικών αγωνισμάτων.

Η ελληνική αποστολή ολοκληρώνει σήμερα 18/07 (με φιλοδοξίες σε δύο κατηγορίες) τη μεγάλη της προσπάθεια στο ομαδικό και στο μεταξύ έμαθε αντιπάλους για τα γκρουπ του απλού στις κατηγορίες Under 15 και Under 19, τα διπλά σε αγόρια και κορίτσια και τα διπλά μικτά. Την Τετάρτη διεξάγονται τα γκρουπ του απλού, όπου φυσικά τα ελληνικά χρώματα θα επιζητήσουν πολλές προκρίσεις στα ταμπλό. Τα τέσσερα διπλά στις αντίστοιχες αρχίζουν την Πέμπτη 20/07 και τα διπλά μικτά την Τετάρτη 19/07, αμέσως με νοκ άουτ συναντήσεις. Σπάνια είδηση ότι στον 1ο γύρο των διπλών προέκυψε κι ένας ελληνικός «εμφύλιος» με ζευγάρια, στα οποία έχουμε συνεργασία με ξένους αθλητές! Να δούμε όλους τους αντιπάλους των 14ων Ελλήνων αθλητών/τριών:

Το αγώνισμα του απλού περιλαμβάνει προκριματικά γκρουπ και νοκ άουτ αγώνες. Στα κυρίως ταμπλό είναι απευθείας 32 seeded players. Οι υπόλοιποι αθλητές/τριες μετέχουν στην προκριματική διαδικασία, ανάμεσά τους όλοι οι Έλληνες. Επίσης, μόνο η Ππαδημητρίου έχει θέση επικεφαλής σε όμιλο, οι υπόλοιποι διεθνείς μας κληρώθηκαν από τις άλλες σειρές των γκρουπ, ακόμα κι από την 4η, αφού έχουμε αθλητές με πολύ χαμηλή βαθμολόγηση διεθνώς ή και αβαθμολόγητους.

Όλα τα ματς σε αυτή τη φάση κρίνονται με το σύστημα του καλύτερου των 5 σετ, δύο πρώτοι αθλητές/οι δύο πρώτες αθλήτριες από το κάθε γκρουπ προκρίνονται στη νοκ άουτ φάση. Εκεί τα παιδιά αγωνίζονται με το σύστημα του καλύτερου των 7 σετ. Τα διπλά αγοριών και κοριτσιών στις κατηγορίες Under 15 και Under 19, όπως και το διπλό μικτό, γίνονται με νοκ άουτ σύστημα από την αρχή και κλασικά όλα τα ματς μπορούν να φτάσουν μέχρι το 3-2 σετ.

Στο απλό εφήβων τα προκριματικά γκρουπ έφτασαν τα 40.

Ο Διονύσης Τιμαμόπουλος κληρώθηκε στο 21ο των 3ων αθλητών. Θα διεκδικήσει την πρόκριση απέναντι στον Σλοβένο Μίχα Ρόντομπνικ και τον Βόσνιο Μπένζαμιν Ζούαντιτς.

Ο Αλέξανδρος Αλεξόπουλος εμφανίζεται στο 27ο γκρουπ, επίσης των 3ων αθλητών. Συναντά τον Ελβετό Νούμα Ούλρις και τον Κύπριο Σαρπέλ Ελία.

Ο Στάθης Μανωλόπουλος είναι στο 38ο γκρουπ. Τίθεται αντιμέτωπος με τον Τομπίας Χολντ από την Αυστρία (επικφαλήσ), τον Νάθαν Τζέιμς Χονγκ από τη Σκωτία και τον Άγγλο Μπένζαμιν Πίγκοτ.

Ο Αλέξανδρος Μαδέσης πήγε στο 40ο και τελευταίο γκρουπ. Θα αντιμετωπίσει τον Ουκρανό Ναζάρ Τρέτιακ (επικεφαλής), τον Ελβετό Άμπισεκ Βέπα και τον Σκοτσέζο Τζέιμι Γιόνσον.

Στο απλό νεανίδων δημιουργήθηκαν για την αρχική φάση 32 γκρουπ. Η Μαλαματένια Παπαδημητρίου είναι επικεφαλής στο 2ο και θ’ αναμετρηθεί με τη Ρίμα Κιλγκατιάν από την Αρμενία και την Ένρα Σούμπασιτς από τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη.

Η Στέλλα Τζαρίδου βρίσκεται στο 23ο γκρουπ. Συναντά την Ισπανίδα Γιάνα Ριέρα (επικεφαλής), την Τέσι Ντουμόντ από το Λουξεμβούργο και την Έριν Γκριν από την Αγγλία.

Η Λεμονιά Γκαϊντατζή θ’ αγωνιστεί στο 24ο γκρουπ των 4ων αθλητριών. Τίθεται αντιμέτωπη με την Πολωνή Βικτόρια Βρόμπελ (επικεφαλής), τη Σέρβα Ντουσίτσα Τοντόροβιτς και τη Βουλγάρα Σιντέλια Μούτλου, με την οποία είχαν πανηγυρίσει πέρσι τον βαλκανικό τίτλο στο διπλό κορασίδων.

Η Χρυσή Φωτάδου πήγε στο 25ο γκρουπ. Έχει επικεφαλής την Ουγγαρέζα Ντορίνα Χούντακ κι επίσης αντιπάλους την Αντέλα Στρούνα από τη Ρουμανία και την Αλεξάντρα Τιτιέβσκαγια από τη Φινλανδία.

Στο απλό παίδων σχηματίστηκαν 24 προκριματικά γκρουπ. Ο Κώστας Φάκαρος κληρώθηκε στο 4ο, που είναι των 3ων αθλητών. Αντιμετωπίζει τον Τούρκο Γκορκίμ Οτσάλ (επικεφαλής) και τον Ισπανό Κρίστιαν Σάντσεζ.

Ο Γιάννη Κούτρα είναι στο 11ο γκρουπ. Συναντά τον Ολλανδό Μπρεντ Ρόντε (επικεφαλής), τον Ελβετό Κέναν Έγκλι και τον Σκοτσέζο Γιόζεφ Μούλερν.

Ο Γιώργος Κοσμάς βρέθηκε στο 18ο γκρουπ. Έχει επικεφαλής τον Ισραηλινό Ορ Μάγκεν κι επίσης αντιπάλους τον Εσθονό Φρανκ Τόμας Τούρι και τον Άγγλο Ρόχαν Ντάνι.

Στο απλό κορασίδων έγιναν 20 γκρουπ. Η Βασιλική Μπουλά είναι στο 5ο με τη Βελγίδα Λιλί Λάφινερ (επικεφαλής), τη Βαλερί Λόνσκι από την Εσθονία και τη Ίννα Λεσίνσκαγια από τη Μολδαβία.

Η Μαύρα Κοντοπούλου πήγε στο 9ο γκρουπ. Θα αναμετρηθεί με την Αλίσια Γουάραντ από το Βέλγιο (επικεφαλής), την Ιλβί Ούλρις από την Ελβετία και την Πολίνα Τέρνοβικ από το Ισραήλ.

Η Άλκηστις Κασίμη κληρώθηκε στο 11ο γκρουπ. Εκεί είναι επικεφαλής η Σλοβάκα Σάρα Χαμπάροβα και τη συμπληρώνουν η Μπεάτε Χάραλνσιντ από τη Νορβηγία και η Γκαμπριέλα Άλτονεν από τη Σουηδέζα.

ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΣΤΟ ΔΙΠΛΟ ΤΙΜΑΜΟΠΟΥΛΟΣ-ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ!

Στο διπλό εφήβων υπάρχει ταμπλό των «128» και αρχίζει την Πέμπτη 20 του μήνα. Το πλέον αξιοσημείωτο και παράδοξο είναι ότι δύο Έλληνες κληρώθηκαν αντίπαλοι στον 1ο γύρο! Ο Τιμαμόπουλος, που έχει παρτενέρ τον Σλοβάκο Πάβολ Μπίλκα και ο Αλεξόπουλος, ο οποίος θ’ αγωνιστεί με τον Λετονό Ρομάν Στρέλκους «έπεσαν» μαζί.

Από κει και πέρα ο Μαδέσης και ο Αυστριακός Λιου Ζενλόνγκ περνούν χωρίς αγώνα τον 1ο γύρο και στους «64» συναντούν τους Πράις/Φάλκονιερ από την Αγγλία και την Ελβετία αντίστοιχα, ενώ ο Μανωλόπουλος με τον Ούγγρο Λεβέντε Κρεμπς βρίσκουν μπροστά τους το ζευγάρι από τη Λιθουανία Κισέλιους/Τσμελέβσκις.

Στο διπλό νεανίδων η Παπαδημητρίου και η συμπαίκτριά της Αναστασία Στέρνερ την Αυστρία έχουν byeστις «128». Το ίδιο και η Φωτιάδου με την Κύπρια Φωτεινή Μελετιέ. Στις «64» οι μεν κοντράρονται με τις Νταβίντοφ/Τίλκιν από το Ισραήλ, οι δε με τις Κλεμέντ/Χάνσεν από τη Δανία. Η Γκαϊντατζή και η Τζαρίδου αντιμετωπίζουν στον 1ο γύρο τις Αμπιλζάντε/Μαχμούντοβα από το Αζερμπαϊτζάν.

Στο διπλό παίδων το ταμπλό είναι των «64». Το ελληνικό δίδυμο των Κοσμά/Κούτρα τίθεται μεθαύριο αντιμέτωπο στον 1ο γύρο με τους Φαρίν Τόρνε/Ινκορβάγια από τη Μάλτα. Ο Φάκαρος με τον Τούρκο Μουσταφά Νεμπχάν αντιμετωπίζουν τους Καραμπαγιάκ/Μαχμούτι από το Κόσοβο.

Των «64» είναι το ταμπλό και στο διπλό κορασίδων. Οι Κοντοπούλου/Κααίμη αναμετρώνται μεθαύριο 20/07 με τις Κόκερ/Τέιλορ από την Αγγλία και την Ουαλία αντίστοιχα. Η Μπουλά και η Άντζελα Λαϊντίνεν από την Εσθονία κληρώθηκαν με τις Όβριακ/Πασιτσένκο από την Ουκρανία.

Στο διπλό μικτό U19 γίνεται ένας προκριματικός γύρος και ακολουθεί ταμπλό των «128». Στον 1ο γύρο είναι απευθείας Μανωλόπουλος/Παπαδημητρίου και περιμένουν αντίπαλο από τα προκριματικά για την Πέμπτη.

Ο Μαδέσης με την Τζαρίδου αντιμετωπίζουν αύριο στον προκριματικό γύρο τους Σέρβους Πάβλοβιτς/Τοντόροβιτς. Επίσης για την πρόκριση στον 1ο γύρο οι Τιμαμόπουλος/Γκαϊντατζή παίζουν με τους Τζουλικιάν/Πογκοσιάν από την Αρμενία και οι Αλεξόπουλος/Φωτιάδου με τους Κισέλιους/Αμπαραβικιούτε από τη Λιθουανία.

Στο διπλό μικτό U15 τέλος, υπάρχει ταμπλό των «128», που αρχίζει αύριο. Ο Κοσμάς με την Κοντοπούλου έχουν εμπόδιο στον 1ο γύρο τους Μπορτσέβσκι/Όβριακ από την Ουκρανία, ο Φάκαρος και η Μπουλά τους Σόλτις/Πασιτσένκο από την ίδια χώρα, ενώ ο Κούτρα με την Κασίμη αντιμετωπίζουν τους Ολλανδούς Ρόντε/Βόους.

 

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

 Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

Με θερμή υποδοχή από φίλους, συγγενείς επέστρεψε από το Παρίσι ο Μανόλης Στεφανουδάκης

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics