Breaking News
06 Δεκεμβρίου 2023

Ελάχιστες ημέρες μετά από τη μεγάλη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για την Α1 εθνική κατηγορία έρχεται νέα σοβαρή, αλλά και ξεχωριστή αγωνιστική υποχρέωση για την ανδρική ομάδα του Παναθηναϊκού.

Για πρώτη φορά έπειτα από πάρα πολύ καιρό θα εμφανιστεί σε Ευρωπαϊκό Κύπελλο και μάλιστα, δικαιούται να βγάλει τη φιλοδοξία για υψηλή διάκριση. Για την πρώτη φάση του Europe Trophy ανδρών 2023-2024 μεταβαίνει αύριο Πέμπτη 07/12 στη Μάλτα προκειμένου ν’ αγωνιστεί στον έναν από τους δύο ομίλους της λεγόμενης Region 4 στο τριήμερο 08-10/12. Θα διεκδικήσει την πρόκριση με τους Εμμανουέλ Λεμπεσόν, Κωνσταντίνο Αγγελάκη, Κωνσταντίνο Κωνσταντινόπουλο (τους αθλητές, που αύξησαν το φετινό αήττητο της ομάδας με το 4-3 επί του πρωταθλητή Ολυμπιακού) και Νίκο Αντωνιάδη. Στο κοουτσάρισμα θα είναι ο Λευτέρης Μάκρας κι επίσης στην αποστολή ο έφορος του τμήματος Τάσος Συμεωνίδης.

Με την προσθήκη του Γάλλου Λεμπεσόν, πρωταθλητή Ευρώπης του απλού ανδρών το 2016, ο Παναθηναϊκός παρουσιάζεται ως ένα από τα φαβορί στη διοργάνωση και θα προσπαθήσει να το δείξει και στο τραπέζι αρχής γενομένης από τους αγώνες στο μικρό κράτος της Μεσογείου. Στη φάση των Περιφερειών θ’ αγωνιστεί στον Α όμιλο της Region 4 με αντιπάλους την ιταλική Μαρκότσι, τη Μιτ TC από τη Μάλτα και τη Ζελέζνιτσαρ από τη Σερβία.

Ο 1ος του ομίλου περνάει απευθείας στην τελική φάση. Ο 2ος θα πρέπει να δώσει αγώνα-μπαράζ με τον 2ο του άλλου ομίλου της ίδιας Περιφέρειας την Κυριακή 10/12, ώστε να προκριθούν συνολικά τρεις ομάδες από τη Μάλτα στην τελική φάση. Το Grand Final Europe Trophy, όπως τιτλοφορείται (και πέρσι στους άνδρες είχε γίνει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας) θα έχει 12 ομάδες.

Η σειρά των αγώνων του Παναθηναϊκού στη Μάλτα σε ώρες Ελλάδας:

10:30 Βαλέτα (Μάλτα), ASD Μαρκότσι (Ιταλία)-Παναθηναϊκός

13:00 Πεμπρόκε (Μάλτα), Παναθηναϊκός-Ζελέζνιτσαρ (Σερβία)

13:00 Πεμπρόκε (Μάλτα), MITTTC (Μάλτα)-Παναθηναϊκός

Πρέπει να θυμίσουμε ότι η ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση έχει ήδη κορυφαίες διακρίσεις στο Europe Trophy. Το 2021-2022, στην πρώτη χρονιά εμφάνισης του νέου Κυπέλλου της Ευρωπαϊκής Ένωσης του αθλήματος (ETTU), ο Παναθηναϊκός αναδείχτηκε πρωταθλητής στις γυναίκες. Πέρσι κατέκτησε τον αντίστοιχο τίτλο στους άνδρες ο Ολυμπιακός, ενώ οι Σάρισες Φλώρινας είχαν έρθει 2ες στις γυναίκες.


Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.

Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ο καιρός σήμερα 06/12/2023

 

 

 

 

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η χρονιά για τον Κρητικό παραολυμπιονίκη Μανώλη Στεφανουδάκη

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics