Breaking News
24 Δεκεμβρίου 2023

Στο νοσοκομείο ο Τσιμίκας, μετά τον τραυματισμό του 


O διεθνής μπακ τραυματίστηκε στον ώμο στο Λίβερπουλ - Αρσεναλ και διακομίστηκε στο νοσοκομείο για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Ο Κώστας Τσιμίκας τραυματίστηκε στον ώμο στο 35ο λεπτό του ντέρμπι ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Άρσεναλ και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Ο Έλληνας αριστερός μπακ, σε μία διεκδίκηση της μπάλας με τον Σάκα, δέχθηκε σπρώξιμο και έπεσε άσχημα στο χορτάρι και πάνω στο Γιούργκεν Κλοπ, τον οποίο έριξε στο έδαφος.

Έπεσε στο έδαφος άτσαλα ο Ελληνας μπακ – Στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Ο Κλοπ αναγκάστηκε να κάνει αναγκαστική αλλαγή, καθώς ο Τσιμίκας δεν ήταν σε θέση να συνεχίσει στο ματς και στη θέση του πέρασε ο Γκόμεζ, που κανονικά αγωνίζεται ως στόπερ και δεξιός μπακ. Με μία πρώτη διάγνωση ο Τσιμίκας αντιμετωπίζει πρόβλημα στην κλείδα και μεταφέρεται στο νοσοκομείο για περισσότερες εξετάσεις, έτσι ώστε να δουν οι άνθρωποι της Λίβερπουλ το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού.

O Κώστας Τσιμίκας τραυματίστηκε άσχημα στον ώμο στο ντέρμπι ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Άρσεναλ και διακομίστηκε στο νοσοκομείο για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.
in.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ο καιρός σήμερα 23/12/2023

 

 

 

 

Ο ΟΦΗ ψάχνει εξτρέμ και ρίχνει... δίχτυα στην Ισπανία.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics