Breaking News
29 Δεκεμβρίου 2023

Η Ferrari δεν ξεχνά τον Μίκαελ Σουμάχερ


Η Ferrari δεν ξεχνά τον Μίκαελ Σουμάχερ. Δέκα χρόνια μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Γερμανού επτάκις παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1, όταν υπέστη εγκεφαλικές βλάβες μετά από ατύχημα στις γαλλικές Άλπεις κάνοντας σκι με τον γιο του Μάικ, η Ferrari προέβη σε μία συγκινητική ανάρτηση στους επίσημους λογαριασμούς της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

«Δέκα χρόνια μετά και πάντα στις καρδιές μας. Συνέχισε να μάχεσαι Μίκαελ,» ήταν το μήνυμα της η ιταλική εταιρεία κατασκευής σπορ αυτοκινήτων υψηλών επιδόσεων.

Ο Μίκαελ Σουμάχερ τραυματίστηκε δέκα χρόνια πριν, στις 29 Δεκεμβρίου 2013, και έκτοτε βρίσκεται στην οικία του στην Ελβετία, έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του, ακολουθεί θεραπείες και φυσικοθεραπείες, χωρίς να έχει εμφανιστεί δημόσια.
neakriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

 Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

Παιδικές φωνές και χαμόγελα στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, για την Christmas FUN DAY!

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics