Breaking News
23 Μαρτίου 2024

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

 

Κριός


Η μέρα υπόσχεται πολλά για να δείξεις ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα στην εργασία, τα καθήκοντα σου ή ένα επαγγελματικό θέμα. Θα είναι εύκολο να αξιοποιήσεις την προηγούμενη δουλειά, την εμπειρία και τη σοφία και να το κάνεις σχετικό με το παρόν. Οι μικρές αλλαγές που μπορεί να κάνεις τώρα μπορούν να επηρεάσουν θετικά το μέλλον με σημαντικούς τρόπους, καθώς είσαι στο πλαίσιο της σκέψης που υποστηρίζει την ανάπτυξη. Οι φιλίες, οι αιτίες ή οι κοινοί προσωπικοί στόχοι μπορεί να είναι η κόλλα που βοηθά να κρατηθούν τα πάντα μαζί, αλλά αυτή είναι επίσης μια καλή στιγμή για να αναζητήσεις απαντήσεις.

Ταύρος

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της διασκέδασης, της αγάπης και της χαράς, ενθαρρύνοντας σε να αναζητήσεις τα κανάλια για να απολαύσεις και να εκφράσεις τον εαυτό σου. Η έκφραση των ιδεών και της εκτίμησης σου για τους φίλους μπορεί να είναι επιτυχής και επιβεβαιωτική. Είναι μια καλή στιγμή για να συνδεθείς με τους άλλους και να λάβεις τις πληροφορίες που χρειάζεσαι. Είναι πιθανό να σου φανεί αρκετά άνετο και φυσικό να ρίχνεις επιπλέον σκέψη, ενέργεια και φροντίδα στις ιδέες, τις σπουδές, τη γραφή και τις συνομιλίες σου, κάτι που σου κερδίζει τη θερμή προσοχή.

Δίδυμοι

Η Σελήνη διασχίζει τον τομέα ου σπιτιού και της οικογένειας σου όλη μέρα, ενθαρρύνοντας σε να εγκατασταθείς και να νιώσεις άνετα. Ωστόσο βρίσκεσαι σε καλό σημείο για τη φήμη σου ή να τα πηγαίνεις καλά με τους άλλους στο μέτωπο της καριέρας. Μπορεί να κερδίσεις επιπλέον υποστήριξη για τους στόχους σου ή αναγνώριση για τις προσπάθειες σου σήμερα. Η φροντίδα των προσωπικών σου υποθέσεων και η παροχή μεγαλύτερης προσοχής στα βαθιά συναισθήματα και επιθυμίες σου μπορεί να σε τονώσει. Μπορεί κάλλιστα σήμερα να λάμπεις!

Καρκίνος

Η περιέργεια σου είναι έντονη σήμερα και ενώ έχεις την τάση να πετάς από το ένα πράγμα στο άλλο, μπορείς να βρεις κάποιες χρήσιμες πιθανότητες και άκρα. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της επικοινωνίας σου, ενθαρρύνοντας την ανάγκη να συνδεθείς, να μάθεις και να συζητήσεις. Τα συναισθήματα ευημερίας σε οδηγούν να αναγνωρίσεις ότι είσαι σε θέση να πιέσεις τον εαυτό σου λίγο περισσότερο χωρίς να χάσεις κάτι σημαντικό στη διαδικασία. Είναι γενικά μια καλή στιγμή για να νιώσεις την υποστήριξη των άλλων και είσαι έτοιμη και πρόθυμη να δώσεις σε κάποιον ιδιαίτερη προσοχή.

Λέων

Αυτή μπορεί να είναι μια καλή μέρα για να εξασφαλίσεις ή να προστατεύσεις τα πράγματα σου ή να φροντίσεις ένα θέμα χρημάτων. μπορεί να εστιάσεις σε τρόπους για να σταθεροποιήσεις τη ζωή σου για να αντιμετωπίσεις με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση τις επερχόμενες πολυάσχολες μέρες, είσαι πιο ικανή να αντιληφθείς μια ευκαιρία καθώς χαλαρώνεις το μυαλό σου και αφήνεις τα προβλήματα στην άκρη. Ωστόσο αυτή μπορεί επίσης να είναι μια μέρα για να ρίξεις περισσότερη αγάπη στη δουλειά σου και να νιώσεις ολοκληρωμένη.

Παρθένος

Η Σελήνη ζωντανεύει το ζώδιο σου και τα συναισθήματα σου όλη μέρα και αναζητάς υποστήριξη και δέσμευση. Η εστίαση στην αυτό-βελτίωση μπορεί τώρα να είναι χρήσιμη. Είναι μια καλή στιγμή για να απολαύσεις μια ισχυρότερη αίσθηση ευεξίας και είναι η κατάλληλη στιγμή του σεληνιακού μήνα για να δώσεις κάποια υγιή προσοχή στα προσωπικά σχέδια και στις συναισθηματικές σου ανάγκες. Είσαι επίσης σε εξαιρετική φόρμα για να καλλιεργήσεις τις σχέσεις σου ή για μια δημιουργική ενασχόληση.

Ζυγός

Σκέφτεσαι λίγο παραπάνω και προσθέτεις ιδιαίτερες πινελιές στα οικιακά ζητήματα και αυτό μπορεί να σε κάνει να νιώθεις καλά, ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση σου καθώς γεμίζεις τη φωλιά σου. Είσαι σε υπέροχη φόρμα για να λάβεις κάποια θέρμη και ιδιαίτερη προσοχή ιδιαίτερα με την οικογένεια, τους συναδέλφους ή τα άτομα με τα οποία περνάς χρόνο, καθώς ακολουθείς τις καθημερινές σου ρουτίνες. Σήμερα επίσης είναι μια καλή στιγμή για να φτιάξεις σχέσεις ή να συνδεθείς με τους στόχους των σχέσεων σου.

Σκορπιός

Μπορεί να σου αρέσει να δίνεις περισσότερη προσοχή στις επικοινωνίες σου σήμερα και θα μπορούσες να λάβεις θερμές απαντήσεις ή προσοχή για να το κάνεις. Ξεχωρίζεις για το ιδιαίτερο και μοναδικό στυλ έκφρασης ή την ενδιαφέρουσα άποψη σου. Είναι επίσης μια καλή στιγμή να εστιάσεις στην οικιακή αρμονία ή δομή και να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου. Η εστίαση σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα μπορεί να σε βάλει σε καλή θέση. Η βελτίωση της ζωής στο σπίτι, οι καθημερινές ρουτίνες και οι οικογενειακές σχέσεις μπορεί να είναι μέρος της εικόνας.

Τοξότης

Η Σελήνη περνά τη μέρα στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη και επενδύεις περισσότερο απ’ ότι συνήθως στις ευθύνες, τους στόχους ή την εικόνα σου. Το να φροντίζεις ιδιαίτερα τα προσωπικά σου αντικείμενα, τα τιμαλφή, τα χρήματα ή την επιχείρηση σου είναι ικανοποιητικό. Μπορεί να νιώθεις ότι σε εκτιμούν ιδιαίτερα, η οικογένεια ή περισσότερο ικανοποιημένη και άνετη με τον εαυτό σου. Δεν αναζητάς στιγμιαία ικανοποίηση, καθώς είσαι ευχαριστημένη με τις προσπάθειες σου, κάτι που σου δίνει μια ιδιαίτερη λάμψη. Εστιάζεις σε τρόπους για να προχωρήσεις τη ζωή σου μπροστά.

Αιγόκερως

Πιθανότατα να σου φανεί άνετο και φυσικό να προωθήσεις μια χαρούμενη, θετική και προσανατολισμένη στην ανάπτυξη ατμόσφαιρα γύρω σου σήμερα. Μέσα από τα λόγια και τα χειρονομίες είσαι σε εξαιρετική θέση να φέρεις αρμονία ακόμη και σε δύσκολες καταστάσεις αυτή τη στιγμή. Δεν έχεις διάθεση για περιττές διχόνοιες. Οι επικοινωνίες και οι δημιουργίες σου τείνουν να ενθαρρύνουν τους άλλους να συνεργαστούν σήμερα, με την Αφροδίτη στον τομέα των επικοινωνιών σου σε αρμονία με τη Δήμητρα στο ζώδιο σου.

Υδροχόος

Η σημερινή μέρα υπόσχεται το να φροντίσεις την οικογένεια και τα χρήματα. Μπορείς να επωφεληθείς από την πρόσθετη προσοχή στην αντιμετώπιση ενός περίπλοκου προβλήματος, ιδιαίτερα όταν αυτό σχετίζεται με τα υπάρχοντα σου ή τους πόρους σου. Η απαλλαγή από την ακαταστασία μπορεί επίσης να είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική σήμερα. Μπορεί κάλλιστα η οργάνωση ή με άλλο τρόπο, να βάλεις τάξη στο φυσικό κόσμο σου κάτι που θα τονώσει τη συναισθηματική σου εμπειρία. Επίσης οι ιδέες σου γίνονται καλά αποδεκτές και μπορείς να είσαι ιδιαίτερα πειστική.

Ιχθύες

Έχεις καλύτερη ικανότητα να βλέπεις ευκαιρίες όπου μπορεί να μην είχες δει στο παρελθόν. Οι φίλοι ή οι συνεργάτες μπορούν να αποτελέσουν πηγή ευκαιρίας να διευρύνεις τις γνώσεις και την εμπειρία σου. Η υποστήριξη των φίλων μπορεί τώρα να είναι στο επίκεντρο. Βλέποντας ένα νέο επίπεδο σε μια κατάσταση σε βοηθά να πάρεις καλύτερες αποφάσεις και να αισθάνεσαι πιο δυνατή. Επικοινωνείς τις ανάγκες σου πιο αποτελεσματικά απ’ ότι συνήθως, κάτι που τείνει να προσελκύει τη σωστή υποστήριξη ή συνεργασία. Η Σελήνη περνά άλλη μια μέρα στον τομέα της συνεργασίας σου, αυξάνοντας την επιθυμία σου για συντροφικότητα.

 tlife.gr

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Στον γύρο των «16» σταμάτησε σήμερα η πορεία του Παναγιώτη Γκιώνη στο World Table Tennis Feeder

 

 

 

 

 

Ο καιρός σήμερα 23/03/2024

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics