Breaking News
30 Απριλίου 2016

H Στόρφορς της Φιλαρέτης Εξάρχου προκρίθηκε στην κορυφαία 4άδα της Σούπερ κατηγορίας γυναικών και τώρα κοιτάζει να βρεθεί και στον τελικό των πλέι οφ. Η Εξάρχου μετείχε και στους δύο αγώνες και συνέβαλε σε αυτό το θετικό αποτέλεσμα.



Μέρες Πάσχα πολλοί Έλληνες αθλητές της επιτραπέζιας αντισφαίρισης έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις με τις ξένες ομάδες τους. Σε αρκετές περιπτώσεις μάλιστα, οι στόχοι είναι υψηλοί και το βράδυ της Μ. Παρασκευής ήρθε η υλοποίηση μίας πρώτης φιλοδοξίας στο πρωτάθλημα για τη Στόρφορς της Φιλαρέτης Εξάρχου.

Το σουηδικό κλαμπ προκρίθηκε στην κορυφαία 4άδα της Σούπερ κατηγορίας γυναικών και τώρα κοιτάζει να βρεθεί και στον τελικό των πλέι οφ. Στην προημιτελική φάση, που έγινε τη Μεγάλη Εβδομάδα, απέκλεισε με 2-0 νίκες τη Ντενινγκελάντα και στη σειρά των ημιτελικών, η οποία αρχίζει στις 11 Μαΐου, θ’ αντιμετωπίσει τη Σπαρβάγκεν. Η Εξάρχου μετείχε και στους δύο αγώνες και συνέβαλε από την πλευρά της και σε αυτό το θετικό αποτέλεσμα. Θυμίζουμε ότι με ελληνική παρουσία (της Εξάρχου, αλλά και της Μαρίας Χριστοφοράκη) η συγκεκριμένη ομάδα είχε φτάσει τα τελευταία χρόνια ξανά στα ημιτελικά του σουηδικού πρωταθλήματος.

Στη δεύτερη φάση της διοργάνωσης, εκεί όπου συναντώνται οι 4 πρώτες ομάδες από τον όμιλο του Βορρά και οι αντίστοιχες από τον όμιλο του Νότου, η Στόρφορς είχε κατακτήσει την 3η θέση. Στην 8άδα των πλέι οφ βρήκε απέναντί της τη Ντενινγκελάντα, που είχε τερματίσει 7η, ήταν φαβορί και το επιβεβαίωσε στην πράξη. Ο πρώτος αγώνας έγινε εκτός έδρας τη Μ. Τετάρτη 27 του μήνα. Η Στόρφορς επιβλήθηκε με 5-1 και βρέθηκε αμέσως στο …κάθισμα του οδηγού.

Η πρωταθλήτρια Ελλάδας του απλού γυναικών το 2012 έδωσε δύο ατομικά παιχνίδια και νίκησε και στα δύο. Αρχικά τη Λίζα Ράιντεν με 3-1 σετ και στη συνέχεια την πρώην Σουηδέζα διεθνή Σάρα Ρασκ με 3-0.

Τον δεύτερο προημιτελικό η Στόρφορς τον έδωσε χτες βράδυ στην έδρα της, έφτασε σε νέα νίκη με 5-2 και δεν χρειάστηκε 3ο ματς (το οποίο θα γινόταν σήμερα στο ίδιο μέρος). Η Εξάρχου δεν τα πήγε καλά αυτή τη φορά και γνώρισε δύο ήττες. Στο πρώτο ματς από τη Σάρα Ρασκ με 3-1 σετ και στο δεύτερο από την Άννα Μάνσον, επίσης με 3-1. Η Στόρφορς έκανε δύο αλλαγές στη σύνθεσή της σε σχέση με τον πρώτο προημιτελικό, αλλά τα δεδομένα ήταν ίδια και πιστοποίησε την ανωτερότητά της.

Στο πρώτο ματς είχαν χρησιμοποιηθεί μαζί με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια η Ρέιτσελ Μορέα από την Ελβετία και η Κριστιάνα Σάβα από τη Ρουμανία, ενώ στον δεύτερο αγωνίστηκαν η Γαλλίδα Όντρι Ματενέ και η Νορβηγίδα Σόνια Ομπράνοβιτς. Στα ημιτελικά των πλέι φο η Στόρφορς θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Σπαρβάγκεν, η οποία προχώρησε σε βάρος της Άσα. Στον άλλο ημιτελικό η Έσλοβ θα κοντραριστεί με τη Μαλαρένερτζι. Και σε αυτή τη σειρά προκρίνεται η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις δύο νίκες.

sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics