Breaking News
30 Ιουλίου 2016

Ρυθμίζει τα ρολόγια της σε… ώρα Ρίο η αποστολή της ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης κι ετοιμάζεται ν’ αναχωρήσει για τους Ολυμπιακούς Αγώνες με τις ευχές όλων των φίλων του αθλήματος να τη συντροφεύουν!

Ο Παναγιώτης Γκιώνης ολοκληρώνει το πρωί του Σαββάτου (30/7) την προετοιμασία του στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και στις 4 το πρωί της Κυριακής φεύγει για τη Βραζιλία και το 4ο σερί Ολυμπιακό τουρνουά της καριέρας του. Μαζί του θα βρίσκονται ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Βατσακλής και ο αθλητής της εθνικής ομάδας Τάσος Ρηνιώτης, που θα είναι βοηθός προπόνησης.

AdTech Ad

Ο μοναδικός εκπρόσωπος της επιτραπέζιας αντισφαίρισης στην κορυφαία εκδήλωση επανέλαβε ότι είναι απόλυτα ευχαριστημένος από την προετοιμασία του κι εξέφρασε την αισιοδοξία για βήμα ή βήματα παραπάνω σε σχέση με το Λονδίνο και τον γύρο των «32», όπου είχε σταματήσει. Ο προπονητής του προτιμά να περιμένει την κλήρωση της ερχόμενης Τετάρτης ώστε να εκτιμήσει καλύτερα πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει ο αθλητής, ενώ ο Ρηνιώτης παρουσιάζεται ενθουσιασμένος που θα ζήσει, έστω κι έξω από τα παραβάν, τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου αθλητικού γεγονότος.

Στο μεταξύ, ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Μανώλης Κολυμπάδης, που περιμένει την τριάδα στο Ολυμπιακό Χωριό ως υπαρχηγός της ελληνικής ολυμπιακής αποστολής δέχτηκε μία ακόμα μεγάλη τιμή αυτή τη φορά από την Ευρωπαϊκή Ένωση Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης. Τον ενημέρωσε την Παρασκευή (29/7) ότι θα του απονείμει το Μετάλλιο της Τιμής σε αναγνώριση της εξαιρετικής συμβολής του στο έργο και τους στόχους της Ε.Τ.Τ.U.!

Μετά τα δυνατά καμπ στη Γερμανία και την Πορτογαλία ο Γκιώνης προπονείται από τη Δευτέρα σε πιο χαλαρούς ρυθμούς στην Αθήνα κάνοντας και λίγη ακόμα δουλειά στη φυσική κατάσταση. Έφτασε πια στο τελευταίο κομμάτι της προετοιμασίας του και θα την ολοκληρώσει στο Ρίο όπου θα φτάσει το απόγευμα της Κυριακής (τοπική ώρα) μέσω Μαδρίτης. Παράλληλα θα έχει μία εβδομάδα να προσαρμοστεί στις συνθήκες της πόλης, του γυμναστηρίου και του Ολυμπιακού Χωριού, καθώς αρχίζει την προσπάθειά του στις 7 Αυγούστου από τον 2ο γύρο.

onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics