Breaking News
02 Αυγούστου 2016

Είναι περίεργο να ακούς ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2004, που διοργάνωσε η Αθήνα, συγκαταλέγονται στους χειρότερους της ιστορίας, ειδικά από τη στιγμή που όλοι θυμούνται ακόμα τους επάινους που εισέπταξε η χώρα μας από όλο τον κόσμο για την άψογη διοργάνωση.

Όμως το κριτήριο της ιστοσελίδας The Daily Beast, που έφτιαξε το Top-5 με τους χειρότερους Ολυμπιακούς Αγώνες όλων των εποχών και συμπεριέλαβε σε αυτό και τους δικούς μας, δεν είναι οργανωτικό.

Οι Αγώνες της Αθήνας βρίσκονται στην τέταρτη θέση αυτής της λίστας, διότι το κόστος τους ξεπέρασε κατά τρεις φορές, σύμφωνα με την ιστοσελίδα (γιατί εδώ στην Ελλάδα κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ποιο είναι...), το αρχικώς προϋπολογισθέν (4,6 δισ. δολάρια) και αποτελεί μια βασική αιτία για την κρίση που βιώνουμε σήμερα.

Σε αυτό έχει ένα πόντο...Οι χειρότεροι Ολυμπιακοί Αγώνες της ιστορίας είναι αυτοί του Μονάχου (1972) εξαιτίας της επίθεσης των Παλαιστινίων τρομοκρατών στην αποστολή του Ισραήλ μέσα στο Ολυμπιακό Χωριό. Στη 2η θέση είναι αυτοί του Βερολίνου (1936), εξαιτίας του Χίτλερ, στην 3η θέση αυτοί της Μόσχας (1980) λόγω ντόπινγκ και στην 5η θέση αυτοί της Ατλάντα (1996) εξαιτίας της έκρηξης βόμβας στο Ολυμπιακο Πάρκο.
pamesports.gr/

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics