Breaking News
05 Οκτωβρίου 2016

Ένα απολαυστικό όσο και εντυπωσιακό σκηνικό ήρθε να επιβεβαιώσει ότι η Dinner sky_1επιτραπέζια αντισφαίριση παίζεται παντού και μπορεί να χαρίσει χαρά και διασκέδαση σε μικρούς και μεγάλους!

Η έμπνευση του σωματείου ΑΛΦΑ Καλλιθέας να οργανώσει eventγια το ολυμπιακό άθλημα στα …30 μέτρα ύψος υλοποιήθηκε με τον καλύτερο τρόπο! Η πρωτόγνωρη εικόνα για τα ελληνικά δεδομένα καταγράφηκε χτες το μεσημέρι στην Τεχνόπολη στο Γκάζι σε συνεργασία με το Dinner In The Sky.

Ο αθλητικός σύλλογος συγκέντρωσε τους αθλητές και τις αθλήτριές του για φωτογράφηση σε εξωτερικό χώρο και αξιοποιώντας ένα concept, που ολοένα και γοητεύει παγκοσμίως, θέλησε να προβάλλει και να διαφημίσει μέσα από διαφορετική ματιά την επιτραπέζια αντισφαίριση.

Οργάνωσε εκδήλωση από τις 13:00 έως τις 16:00, της έδωσε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα με σκοπό την ενίσχυση του «Χαμόγελου του παιδιού» και είχε εκλεκτό προσκεκλημένο τον πρωταθλητή Ελλάδας του απλού ανδρών Κώστα Παπαγεωργίου. Συνολικά 20 άτομα από το σωματείο ανέβηκαν στον …ουρανό, έπαιξαν πινγκ πονγκ σε …άλλη διάσταση, ενώ περίπου 100 φίλοι του αθλήματος πέρασαν από τον χώρο.  Το αποτέλεσμα ενθουσίασε και αξίζει να δείτε τις φωτογραφίες και τα σχετικά βίντεο, που ετοιμάστηκαν από τους διοργανωτές:

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics