Breaking News
31 Αυγούστου 2017


Κριός


Ξαναμπαίνει στον Λέοντα ο Ερμής στην ανάδρομη του κίνηση, και μέχρι τις 10/9 που θα κάτσει στο ζώδιο αυτό, θα φέρει ερωτικές συναντήσεις και γνωριμίες, όπως και επαφές για επιχειρηματικά και δημιουργικά project. Όσο θα είναι ανάδρομος, έως 5/9, είναι πιθανές κι ερωτικές επανασυνδέσεις. Ίσως πρέπει να τακτοποιήσετε άλυτα θέματα με τα παιδιά.

Ταύρος
Επιστρέφει στον Λέοντα σήμερα ο Ερμής καθώς κινείται φαινομενικώς ανάποδα, και θα φέρει μια κινητικότητα σε θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων έως τις 10/9. Όσο είναι ανάδρομος, δηλαδή έως τις 5/9, αποφύγετε τυχόν συμβόλαια ή μετακομίσεις. Η αναδρομή του φέρνει ταξιδάκια στις ρίζες σας, και το παρελθόν στο παρόν με διάφορους τρόπους.

Δίδυμοι
Θα κάνει επικοινωνιακή και ζωηρή την καθημερινότητά σας η επιστροφή του Ερμή στον Λέοντα, έως τις 10/9, ένα διάστημα με επαφές, συζητήσεις, ιδέες, μετακινήσεις, ενώ είναι κι εποχή σεμιναρίων και μαθημάτων. Αποφύγετε συμφωνίες και νέα πράγματα έως τις 5/9 που θα είναι ανάδρομος, όμως θα είναι μέρες με συναντήσεις με ανθρώπους απ’ τα παλιά.

Καρκίνος
Μια κινητικότητα σε θέματα οικονομικά και σε αγορές ή πωλήσεις θα φέρει ο Ερμής που ξαναγυρνά στον Λέοντα, συνολικά έως τις 10/9. Όσο θα είναι ανάδρομος, δηλαδή έως τις 5/9, αποφύγετε σημαντικές αγοραπωλησίες, ίσως όμως υπάρξει επιστροφή χρημάτων, ενώ ταυτόχρονα είναι μέρες που κάνετε μια αναθεώρηση στις αξίες σας.

Λέων
Στο ζώδιό σας ξαναμπαίνει σήμερα ο Ερμής καθώς κινείται ανάδρομα, και μέχρι τις 10/9 που θα κάτσει θα κάνει αρκετά επικοινωνιακή και κινητική τη ζωή σας, με διάφορες επαφές, ιδέες και συζητήσεις. Όσο κινείται ανάδρομα, έως τις 5/9, έρχονται και άνθρωποι απ’ το παρελθόν, όμως αποφύγετε ξεκινήματα και συμφωνίες. Προσωπικές αναθεωρήσεις.

Παρθένος
Φεύγει για λίγο ο Ερμής απ’ το ζώδιό σας, επιστρέφει στο προηγούμενο καθώς κινείται ανάδρομα, και μέχρι τις 10/9 που θα ξαναμπεί στο ζώδιό σας, θα έχετε την ευκαιρία να κλείσετε διάφορα θέματα ή κύκλους, επαγγελματικά, γραφειοκρατικά ή άλλα. Όσο θα είναι ανάδρομος, έως τις 5/9, προκύπτουν και θέματα απ’ το παρελθόν. Μέρες απολογισμών. Παρασκήνια.

Ζυγός
Συναντήσεις με φίλους και γνωστούς, και αρκετή δικτύωση ή συμμετοχή σε ομάδες και συλλόγους θα φέρει έως τις 10/9 ο Ερμής που ξαναγυρνά στον Λέοντα. Ταυτόχρονα, κάνετε σκέψεις και σχέδια για το μέλλον. Όσο κινείται ανάδρομα, έως 5/9, έρχονται παλιοί φίλοι και γνωστοί, ενώ κάνετε και μια αναθεώρηση σε σχέδια – μην ξεκινάτε καινούργια πράγματα.

Σκορπιός
Επαγγελματικές επαφές, γνωριμίες και συζητήσεις θα φέρει ο Ερμής που ξαναγυρνά στον Λέοντα, έως τις 10/9, ένα διάστημα επίσης που θα γίνετε πιο επικοινωνιακοί με το κοινό και θα φανείτε περισσότερο δημοσίως. Μέχρι τις 5/9 που θα κινείται ανάδρομα, αποφύγετε συμφωνίες, ενώ είναι μέρες που αναθεωρείτε το πώς προβάλλεστε κοινωνικά.

Τοξότης
Ευκαιρία για ταξίδια κι επαφές με το εξωτερικό, όπως και κινητικότητα σε θέματα εκπαίδευσης και νομικών θα φέρει έως τις 10/9 ο Ερμής που ξαναγυρνά τώρα στον Λέοντα. Μέχρι τις 5/9 που θα κινείται ανάδρομα, είναι καλή εποχή να κλείσετε άλυτα ζητήματα, όμως αποφύγετε συμφωνίες και νέα πράγματα. Κάνετε μια αναθεώρηση της φιλοσοφίας σας.

Αιγόκερως
Μια κινητικότητα σε θέματα οικονομικά, δανείων, επενδύσεων, κληρονομικών, διατροφής, συντάξεων ή άλλα αναμένεται να φέρει η επιστροφή του Ερμή στον Λέοντα, έως τις 10/9. Αποφύγετε συμφωνίες και σημαντικές κινήσεις έως τις 5/9 που θα είναι ανάδρομος, είναι όμως καλές μέρες για τακτοποίηση άλυτων ζητημάτων. Παράλληλα, κάνετε εσωτερικές διεργασίες, αναθεωρήσεις, συνειδητοποιήσεις.

Υδροχόος
Αύξηση της κοινωνικής σας ζωής θα φέρει η επιστροφή του Ερμή στον Λέοντα, έως τις 10/9, ένα διάστημα με πολλές συναντήσεις και γνωριμίες. Επικοινωνείτε περισσότερο με τους άλλους. Όσο θα είναι ανάδρομος, έως τις 5/9 δηλαδή, είναι και μέρες με επανασυνδέσεις με παλιούς έρωτες, καλούς φίλους ή συνεργάτες, ενώ αναθεωρείτε θέματα σχέσεων και συνεργασιών.

Ιχθύες
Στην ανάδρομή του πορεία ο Ερμής ξαναγυρνά στον Λέοντα, και μέχρι τις 10/9 που θα κάτσει, θα φέρει κινητικότητα στην καθημερινότητά σας και στον χώρο δουλειάς, με διάφορες επαφές, συζητήσεις, ιδέες. Συναντήσεις και με επαγγελματίες υγείας, ενημέρωση για υγεία/διατροφή. Έως 5/9 που θα είναι ανάδρομος, τακτοποιείτε άλυτα θέματα – μην ξεκινάτε νέα πράγματα.

protothema.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics