Breaking News
05 Οκτωβρίου 2017


Κριός


Στο ζώδιό σας γίνεται η πανσέληνος η επιρροή της οποίας κορυφώνεται σήμερα, και σας ωθεί αυτές τις μέρες σε δράσεις, ξεκινήματα, αποφάσεις, πρωτοβουλίες – μια δραστήρια επιρροή. Προσέξτε όμως το θυμό και τα απωθημένα. Οι δύσκολες όψεις που σχηματίζει με Πλούτωνα και Ερμή, προκαλούν ένα αίσθημα εγκλωβισμού, εμμονές και διάφορα επικοινωνιακά προβλήματα.

Ταύρος
Η πανσέληνος που γίνεται στον τελευταίο σας οίκο, σας βάζει αυτές τις μέρες να κλείσετε θέματα και κύκλους, ενώ κάνετε απολογισμούς, ή μπορεί να προκύπτουν θέματα απ’ το παρελθόν. Βγαίνουν ίσως διάφορα “φαντάσματα” και ενοχές στην επιφάνεια. Σας βάζει επίσης αυτές τις μέρες σε ανάγκη απόσυρσης, ησυχίας, περισυλλογής. Ευνοεί τέχνη και πνευματικότητα.

Δίδυμοι
Τον τομέα της φιλίας και της δικτύωσης τονίζει η πανσέληνος που κορυφώνεται σήμερα, κι έτσι αυτές τις μέρες μπορεί να συναντάτε ή να κάνετε φίλους και γνωστούς, ή μπορεί να ξεκινάτε τη δραστηριοποίησή σας σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα, αλλά και στο διαδίκτυο και τα social media. Προσέξτε όμως τις ίντριγκες στο περιβάλλον σας.

Καρκίνος
Έντονη αυτή η πανσέληνος για εσάς, φέρνει δράση αυτές τις μέρες στα επαγγελματικά σας, ενώ αναδεικνύεστε περισσότερο κοινωνικά κι επαγγελματικά. Φέρνει επίσης περισσότερες υποχρεώσεις. Οργανωθείτε. Επειδή σχηματίζει δύσκολες όψεις με τον Πλούτωνα και τον Ερμή, δεν λείπουν οι περιπλοκές στις σχέσεις και διάφορες εμμονές, όπως και ορισμένα επικοινωνιακά μπλακ-άουτ.

Λέων
Σε ανοίγματα ωθεί αυτές τις μέρες η επιρροή της πανσελήνου που κορυφώνεται σήμερα, ενώ δίνει έμφαση και σε ταξίδια ή σε επαφές με το εξωτερικό. Ακόμα, πολλοί μπορεί αυτές τις μέρες να ξεκινάτε κάτι εκπαιδευτικό. Δραστηριότητα και σε θέματα νομικά. Δεν λείπουν οι περιπλοκές στα παραπάνω και στην εργασία, όπως και ορισμένα επικοινωνιακά προβλήματα.

Παρθένος
Προκαλεί κάποια ξεκαθαρίσματα αυτές τις μέρες η πανσέληνος, η επιρροή της οποίας κορυφώνεται σήμερα, ενώ δεν αποκλείεται να κλείνετε κάποιο κεφάλαιο. Παράλληλα, δίνει έμφαση σε θέματα οικονομικά, κυρίως σε ό,τι αφορά δάνεια, επενδύσεις, εφορία, ασφάλειες, διατροφή, κληρονομικά κλπ. - διεκδικείτε μεν, αλλά δεν λείπουν τα μπλοκαρίσματα. Επίσης προσοχή σε ίντριγκες.

Ζυγός
Τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών επηρεάζει η πανσέληνος που κορυφώνεται σήμερα, κι έτσι είναι μέρες με διάφορες συναντήσεις και γνωριμίες, με αρκετή κοινωνική ζωή. Καθώς σχηματίζει δύσκολη όψη με τον Πλούτωνα και τον Ερμή, θα πρέπει να προσέξετε τα συναισθηματικά “δράματα”, τις εμμονές, και διάφορες περιπλοκές στην επικοινωνία.

Σκορπιός
Παραγωγική η επιρροή της πανσελήνου που κορυφώνεται σήμερα, η οποία αυτές τις μέρες δραστηριοποιεί τον εργασιακό τομέα. Παράλληλα, δίνει έμφαση και σε θέματα υγείας, διατροφής, fitness. Δεν λείπουν οι περιπλοκές και τα εμπόδια στα παραπάνω, όπως και στην επικοινωνία, ενώ θα πρέπει να προσέξετε και τις κριτικές. Γίνονται και ορισμένα ξεκαθαρίσματα.

Τοξότης
Ερωτική αυτή η πανσέληνος για το ζώδιό σας, δίνει αυτές τις μέρες ευκαιρίες για φλερτ αλλά και για διασκέδαση κι εξόδους. Μια δημιουργική επιρροή. Έμφαση και σε θέματα παιδιών κι επιχειρηματικότητας. Ωστόσο δεν λείπουν κάποια εμπόδια από τις συνθήκες στα παραπάνω, όπως και επικοινωνιακές δυσκολίες. Επίσης προσέξτε τις οικονομικές εμμονές.

Αιγόκερως
Κορυφώνεται σήμερα η επιρροή της πανσελήνου, η οποία αυτές τις μέρες δίνει έμφαση κυρίως σε θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων. Καθώς σχηματίζει δύσκολες όψεις με τον Πλούτωνα και τον Ερμή, δεν λείπουν τα εμπόδια στα παραπάνω, όπως και κάποιες συναισθηματικές καθάρσεις, εμμονές αλλά και προβλήματα στην επικοινωνία. Μην τα παίρνετε όλα τόσο “βαριά”.

Υδροχόος
Επικοινωνιακή η επιρροή της πανσελήνου που κορυφώνεται σήμερα, φέρνει διάφορες επαφές, συναντήσεις και συζητήσεις αυτές τις μέρες, όπως και διάφορες ιδέες. Συμφωνίες. Αρκετές επίσης μετακινήσεις. Δίνει έμφαση σε μαθήματα και σεμινάρια – ίσως ξεκινάτε νέα πράγματα. Δεν λείπουν ορισμένα τελειώματα, και κάποια ξεκαθαρίσματα κυρίως με συγγενείς, συμμαθητές, δασκάλους, γείτονες.

Ιχθύες
Επηρεάζει κυρίως τα οικονομικά σας αυτή η πανσέληνος, οπότε είναι μέρες με διάφορες πληρωμές, διεκδικήσεις, συμφωνίες, αγορές, πωλήσεις. Δεν λείπουν οι ανταγωνισμοί, ίσως κι ένα μπλοκάρισμα σε χρηματοδοτήσεις. Έμφαση δίνει και σε θέματα αξιών, και στην αυτοεκτίμησής σας. Προσέξτε τις ίντριγκες, τόσο γύρω από οικονομικά θέματα, όσο και με φίλους.
protothema.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics