Breaking News
06 Οκτωβρίου 2017


Κριός


Αρκετή κριτική στις σχέσεις αυτές τις μέρες με το δύσκολο τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου που θα λειτουργεί μέχρι και το Σαββατοκύριακο, μια επιρροή που δοκιμάζει ιδιαίτερα σχέσεις με συναδέλφους και δασκάλους, αλλά και προσωπικούς δεσμούς. Κάποιες λεπτομέρειες ή ορισμένες ιδεολογικές και φιλοσοφικές διαφορές γίνονται αφορμή γι’ αυτές τις δοκιμασίες. Πίεση οικονομική κι εργασιακή.

Ταύρος
Δοκιμάζει τα ερωτικά αλλά και τις σχέσεις σας με τα παιδιά η δύσκολη όψη Αφροδίτης-Κρόνου που θα λειτουργεί μέχρι και το Σαββατοκύριακο, ενώ φαίνεται να παρουσιάζονται εμπόδια ή απορριπτικές και ψυχρές συμπεριφορές. Επίσης εμπόδια και πιέσεις είναι πιθανές σε οικονομικά ζητήματα, και ίσως πρέπει να υποστηρίξετε άλλους οικονομικά. Χρειάζεται περισσότερος έλεγχος.

Δίδυμοι
Οι σχέσεις σας περνούν από δοκιμασίες αυτές τις μέρες με τη δυσμενή όψη Αφροδίτης-Κρόνου που θα λειτουργεί μέχρι και το Σαββατοκύριακο, τόσο οι προσωπικές, όσο και οι οικογενειακές σχέσεις, αλλά και με συνεργάτες. Εκδηλώνονται σκληρές και συντηρητικές συμπεριφορές. Αποδεχθείτε περιορισμούς κι ευθύνες. Πίεση οικονομική επίσης. Δοκιμασία και της αυτοεκτίμησής σας.

Καρκίνος
Λόγω της δύσκολης για τις σχέσεις όψης Αφροδίτης-Κρόνου που θα λειτουργεί μέχρι και το Σαββατοκύριακο, λέγονται σκληρά λόγια και γίνονται αυστηρές κριτικές αυτές τις μέρες, ενώ η επικοινωνία δυσχεραίνεται, κυρίως λόγω διάφορων προκαταλήψεων και πολώσεων. Ειδικά οι σχέσεις με συγγενείς, συμμαθητές, συναδέλφους, γείτονες, δοκιμάζονται. Πίεση στον εργασιακό χώρο.

Λέων
Οι αξίες ή η έλλειψη αξιών κάποιων ατόμων γίνεται αιτία ψύχρανσης ή απογοήτευσης αυτές τις μέρες με το δύσκολο για τις σχέσεις τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου που θα λειτουργεί μέχρι και το Σαββατοκύριακο, ενώ θα πρέπει να προσέξετε τις σκληρές συμπεριφορές στα ερωτικά, αλλά και προς τα παιδιά. Πιέζει όμως και τα οικονομικά, όπως και θέματα επιχειρηματικά.

Παρθένος
Η Αφροδίτη απ’ το ζώδιό σας σχηματίζει δυσμενή όψη με τον αυστηρό Κρόνο, η οποία μέχρι και το Σαββατοκύριακο θα δοκιμάζει τις σχέσεις αλλά και την αυτοεκτίμησή σας. Δοκιμασία κυρίως με την οικογένεια. Ίσως προσπαθείτε ψυχαναγκαστικά να αποδείξτε την αξία σας και πόσο ελκυστικοί είστε. Πίεση οικονομική. Καθυστερήσεις ή εμπόδια σε θέματα σπιτιού.

Ζυγός
Φαίνεται να τελειώνουν κάποιες σχέσεις ή συνεργασίες αυτές τις μέρες με τη δυσμενή όψη Αφροδίτης-Κρόνου που θα λειτουργεί μέχρι και το Σαββατοκύριακο, ενώ διαλύονται και ορισμένες αυταπάτες που τρέφατε. Παρασκήνια. Δοκιμάζονται επίσης σχέσεις με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες – διαφορετικές ιδέες και αντιλήψεις. Δυσκολία στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις. Δείξτε ωριμότητα.

Σκορπιός
Κρίνετε αυστηρά τις αξίες ή την έλλειψη αξιών ορισμένων ατόμων αυτές τις μέρες με το δύσκολο τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου που θα λειτουργεί μέχρι και το Σαββατοκύριακο, γι’ αυτό μπορεί να διακόπτετε δεσμούς. Δοκιμασίες κυρίως σε φιλίες και μέσα σε ομάδες και συλλόγους, ή με διαδικτυακές σας επαφές. Δοκιμασία αυτοεκτίμησης. Πιέσεις οικονομικές.

Τοξότης
Σκληρή για τις σχέσεις και για την αυτοεκτίμησή σας η όψη τετραγώνου Αφροδίτης-Κρόνου που θα λειτουργεί μέχρι και το Σαββατοκύριακο, είναι πολύ πιθανό να παρουσιάζεται ψυχρότητα ή σκληρές συμπεριφορές, ενώ άτομα εξουσίας είναι απαιτητικά. Η όψη αυτή ζητά να ωριμάσετε στον τρόπο που σχετίζεστε με τους άλλους, σε προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο. “Στέγνωμα” οικονομικό.

Αιγόκερως
Οι διαφορετικές φιλοσοφίες, απόψεις και ιδεολογίες που έχουν κάποιοι άνθρωποι γίνεται αφορμή αυτές τις μέρες να δοκιμαστούν ή να ψυχραθούν σχέσεις, με το δύσκολο τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου που θα λειτουργεί μέχρι και το Σαββατοκύριακο. Δοκιμασίες με συγγενείς, δασκάλους και με αλλοδαπούς. Παρασκήνια. Κλεισίματα κύκλων. Εμπόδια σε θέματα σπουδών, ταξιδιών, νομικών.

Υδροχόος
Δοκιμάζονται φιλίες αυτές τις μέρες με τη δύσκολη για τις σχέσεις όψη Αφροδίτης-Άρη που θα λειτουργεί μέχρι και το Σαββατοκύριακο, ενώ κρίνετε αυστηρά κάποια άτομα, ακόμα και μέσα σε ομάδες ή συλλόγους, ή κόβετε ορισμένες διαδικτυακές επαφές. Στενές αντιλήψεις, έλλειψη αξιών, διαφορές ιδεολογικές, είναι κυρίως η αιτία της δοκιμασίας. Καθυστερήσεις οικονομικές και σε σχέδια.

Ιχθύες
Είναι μέρες που δοκιμάζονται δεσμοί και συνεργασίες, όπως και οι σχέσεις σας με άτομα εξουσίας, τα οποία τώρα μπορεί να είναι και αρκετά επικριτικά ή απαιτητικά, λόγω του σκληρού για τις σχέσεις και για την αυτοεκτίμησή σας τετραγώνου Αφροδίτης-Κρόνου που θα λειτουργεί μέχρι και το Σαββατοκύριακο. Μια όψη που αυξάνει τις οικονομικές υποχρεώσεις και πιέσεις.
protothema.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics