Breaking News
10 Οκτωβρίου 2017

Κριός


Αλλάζει σήμερα ζώδιο ο ευεργέτης Δίας, και μέχρι το Νοέμβριο του 2018 θα σας φέρει εύνοια σε θέματα οικονομικά, κυρίως σε ό,τι αφορά δάνεια, επενδύσεις, χορηγίες, ασφάλειες, κληρονομικά, διατροφή κλπ – πιθανές θετικές ρυθμίσεις κι εξελίξεις. Ταυτόχρονα θα τονώσει ιδιαίτερα την σεξουαλική σας ζωή. Εύνοια σε έρευνα, ψυχανάλυση, εσωτερικό ψάξιμο. Καλύτερος έλεγχος.

Ταύρος
Εύνοια στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας θα φέρει ο Δίας που μπαίνει στον Σκορπιό σήμερα, και μέχρι το Νοέμβριο του 2018, μια τυχερή περίοδος με νέους ενθουσιώδεις δεσμούς ή γάμο. Θα έρθουν καλοί άνθρωποι στη ζωή σας, θα βιώσετε το γενναιόδωρο πρόσωπο των ανθρώπων, και θα έχετε ωραία κοινωνική ζωή. Καλύτερες ισορροπίες.

Δίδυμοι
Θα σας ανοίξει πόρτες στα επαγγελματικά ο Δίας που μπαίνει σήμερα στον Σκορπιό, και μέχρι το Νοέμβριο του 2018 θα βελτιωθούν οι εργασιακές αλλά και οι καθημερινές σας συνθήκες. Παράλληλα, θα φέρει σημαντική βελτίωση σε θέματα υγείας και διατροφής, ίσως μια επιτυχημένη θεραπεία ή δίαιτα. Εύνοια και σε θέματα κατοικίδιων.

Καρκίνος
Πολύ ωραία για τα ερωτικά σας θα είναι η διέλευση του Δία απ’ τον Σκορπιό από σήμερα μέχρι το Νοέμβριο του 2018, μια περίοδος με αρκετό φλερτ και πολλές κατακτήσεις, ενώ θα περάσετε καλά, θα διασκεδάσετε και θα χαρείτε. Μια δημιουργική επίσης εποχή. Εύνοια και σε θέματα επιχειρηματικά. Επιτυχίες των παιδιών, πιθανή εγκυμοσύνη.

Λέων
Ο ευεργέτης Δίας αλλάζει σήμερα ζώδιο και μέχρι το Νοέμβριο του 2018 θα ευνοήσει θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων, μια περίοδος με μια ωραία μετακόμιση, ή ακόμα και μετοίκιση στο εξωτερικό, ή μπορεί να κάνετε καλές αγορές, πωλήσεις και ανακαινίσεις. Μεγάλωμα της οικογένειας. Επίσης θα “ανοίξει” και θα γίνει πιο θετικός ο συναισθηματικός σας κόσμος.

Παρθένος
Η αλλαγή ζωδίου του ευεργέτη Δία θα ευνοήσει τον τομέα της επικοινωνίας και των μετακινήσεών σας μέχρι το Νοέμβριο του 2018 - θα γνωρίσετε κόσμο, θα μιλήσετε και θα γράψετε αρκετά, ενώ ίσως αγοράσετε νέο μέσο μεταφοράς ή ένα λάπτοπ κλπ. Ο νους και ο λόγος γίνονται πιο θετικοί. Γνώσεις, μαθήματα, σεμινάρια. Εύνοια από συγγενείς. Βόλτες, ταξιδάκια.

Ζυγός
Μπορεί να φεύγει ο ευεργέτης Δίας απ’ το ζώδιό σας, αφού πρώτα σάς προσέφερε μια χρονιά με γνώσεις, δώρα, ανοίγματα κι εμπειρίες, τώρα όμως θα ευνοήσει τα οικονομικά σας μέχρι το Νοέμβριο του 2018, μια περίοδος με άνοδο στα έσοδα, με ωραίες αγορές και καλές πωλήσεις. Θα απολαύσετε περισσότερο τη ζωή και τις αισθήσεις. Αίσθημα ασφάλειας.

Σκορπιός
Τα αστρολογικά νέα είναι πολύ καλά, γιατί σήμερα μπαίνει ο τυχερός και γενναιόδωρος Δίας στο ζώδιό σας, ο οποίος μέχρι το Νοέμβριο του 2018 θα ανοίξει πολύ τη ζωή σας, θα φέρει επιτυχίες, δημοφιλία, ελπιδοφόρα ξεκινήματα, δώρα, γνώσεις, ταξίδια και άλλες ευεργεσίες. Θα αυξήσει επίσης την αυτοπεποίθηση, το θάρρος και τη ζωτικότητά σας.

Τοξότης
Το πέρασμα του Δία απ’ τον τελευταίο σας οίκο από σήμερα μέχρι το Νοέμβριο του 2018, θα φέρει το αίσιο κλείσιμο θεμάτων και κύκλων, κάτι αρκετά απελευθερωτικό. Επίσης θα “ανοίξει” και θα ανακουφίσει την ψυχολογία σας. Πνευματική ανάταση – ιδανική εποχή για διαλογισμό. Βελτίωση στον ύπνο. Θα ευνοήσει και θέματα τέχνης και φιλανθρωπίας.

Αιγόκερως
Νέους φίλους και διεύρυνση του κοινωνικού σας κύκλου θα φέρει η αλλαγή ζωδίου του Δία, ο οποίος μέχρι το Νοέμβριο του 2018 θα δώσει την ευκαιρία να γνωρίσετε νέο και καλό κόσμο. Επίσης θα ευνοήσει ομαδικές δραστηριότητες, την δικτύωση, τον συνδικαλισμό και τα διαδικτυακά project. Κάνετε νέα σχέδια και επιτέλους το μέλλον φαίνεται αισιόδοξο!

Υδροχόος
Ανέβασμα κοινωνικό και επιτυχίες επαγγελματικές υπόσχεται η είσοδος του Δία στον Σκορπιό, ο οποίος μέχρι το Νοέμβριο του 2018 θα σας κάνει πιο δημοφιλείς, ενώ θα ανοιχτούν πόρτες στη καριέρα σας. Άτομα εξουσίας θα λειτουργήσουν ευεργετικά. Παράλληλα, θα είναι μια εποχή με καλύτερη οργάνωση της ζωής σας και τακτοποίηση υποχρεώσεων.

Ιχθύες
Αισιόδοξο θα είναι το πέρασμα του Δία απ’ τον Σκορπιό έως το Νοέμβριο του 2018, ένα διάστημα στο οποίο ανακτάτε το όραμα και την ελπίδα στη ζωή σας. Η ζωή έχει ξανά νόημα! Παράλληλα, θα είναι μια περίοδος με διάφορα ανοίγματα, και με επιτυχίες σε θέματα σπουδών και νομικών. Αρκετά ταξίδια. Εύνοια σε συγγραφή και διδασκαλία.
protothema.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics