Breaking News
16 Οκτωβρίου 2017


Κριός


Υποστηρικτική η όψη εξαγώνου Ήλιου-Κρόνου, δίνει την δυνατότητα για εποικοδομητικές κινήσεις σε σχέσεις και συνεργασίες, όπως και γύρω από θέματα εκπαίδευσης, νομικών, ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό. Μια παραγωγική μέρα γενικά, με τη Σελήνη απ’ την εργατική και μεθοδική Παρθένο να σας βοηθά να βάλετε σε τάξη τη ζωή σας.

Ταύρος
Η θετική όψη εξαγώνου Ήλιου-Κρόνου είναι σταθεροποιητική κι εποικοδομητική για θέματα υγείας, εργασίας και οικονομικών, κι έτσι είναι καλή μέρα για διάφορες διευθετήσεις. Πιθανόν σήμερα να έχετε και ελεύθερο χρόνο να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν, να διασκεδάσετε, να παίξετε, να φλερτάρετε, ή να ασχοληθείτε με διάφορες δημιουργικές δραστηριότητες.

Δίδυμοι
Το θετικό εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου σταθεροποιεί και ωριμάζει δεσμούς και συνεργασίες σήμερα, ενώ είναι εποικοδομητικό για συζητήσεις και συμφωνίες. Θετικό και για τακτοποίηση θεμάτων που αφορούν τα παιδιά. Παράλληλα, η Σελήνη σήμερα δίνει έμφαση σε ζητήματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων. Μεγαλύτερη ανάγκη να κάτσετε μέσα – βγαίνει ο σπιτόγατος εαυτός σας.

Καρκίνος
Σταθεροποιεί την ψυχολογία σας σήμερα το θετικό εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου, ενώ είναι και μια εποικοδομητική επιρροή για θέματα εργασιακά, υγείας, σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων. Παράλληλα, είναι μια επικοινωνιακή και κινητική μέρα, με διάφορες επαφές, μηνύματα, συζητήσεις, αλλά και με μετακινήσεις ή βόλτες, όπως και με ευκαιρίες για διάβασμα, γράψιμο, μαθήματα, σεμινάρια.

Λέων
Θετική για την επικοινωνία, για επαφές, συζητήσεις και συμφωνίες η όψη εξαγώνου Ήλιου-Κρόνου σήμερα, ενώ σταθεροποιεί και ωριμάζει τα πράγματα και στα ερωτικά – γίνονται εποικοδομητικές κινήσεις. Παράλληλα, είναι μια μέρα που η Σελήνη δίνει έμφαση σε θέματα οικονομικά, σε αγορές, πωλήσεις και άλλες συναλλαγές. Ευκαιρία όμως και για να απολαύσετε τη ζωή.

Παρθένος
Καλή για τα οικονομικά σας αλλά και για ζητήματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων η θετική όψη Ήλιου-Κρόνου, η οποία ευνοεί συμφωνίες και είναι μια εποικοδομητική επιρροή. Σταθεροποιεί και την ψυχολογία σας. Μια δραστήρια μέρα γενικά, καθώς η Σελήνη διατρέχει το ζώδιό σας, και είναι πιθανό να προχωρήσετε σε διάφορες πρωτοβουλίες.

Ζυγός
Ο Ήλιος που βρίσκεται στο ζώδιό σας, σε θετική όψη με τον Κρόνο σήμερα σάς βοηθά να κάνετε αξιόπιστα ξεκινήματα, επαφές και συμφωνίες, ενώ σταθεροποιεί το νου σας. Μια εποικοδομητική επιρροή, που βοηθά και την επικοινωνία. Παράλληλα, είναι μια μέρα στην οποία μπορεί να κλείσετε διάφορα θέματα. Υπάρχει και μια ανάγκη απομόνωσης ωστόσο.

Σκορπιός
Ένα αίσθημα ασφάλειας και μια οικονομική σταθεροποίηση προσφέρει το θετικό εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου, ενώ σταθεροποιεί και την ψυχολογία σας. Παράλληλα, μπορεί να κλείνετε με επιτυχία κάποιο ζήτημα. Η μέρα θα δώσει όμως και την ευκαιρία να δείτε φίλους και γνωστούς, να συμμετέχετε σε ομάδες, ή να ασχοληθείτε με το διαδίκτυο και τα social media.

Τοξότης
Βοηθά τα ξεκινήματα ήδη από χτες η θετική όψη Ήλιου-Κρόνου, ενώ σας κάνει να παίρνετε ώριμες και σωστές αποφάσεις και πρωτοβουλίες. Παράλληλα, γίνονται εποικοδομητικές κινήσεις σε σχέδια, ενώ βοηθιέται και η δικτύωση. Οι φίλοι είναι υποστηρικτικοί. Η Σελήνη ταυτόχρονα σήμερα δίνει έμφαση σε θέματα επαγγελματικά και σε διάφορες υποχρεώσεις.

Αιγόκερως
Σήμερα με τη θετική γωνία Ήλιου-Κρόνου γίνονται εποικοδομητικά βήματα στα επαγγελματικά, άτομα εξουσίας λειτουργούν υποστηρικτικά, ενώ είναι καλή μέρα για να προβάλλετε τον εαυτό σας. Επίσης βοηθά στο κλείσιμο διάφορων ζητημάτων και κύκλων. Παράλληλα, είναι μια μέρα με έμφαση σε θέματα εκπαίδευσης, νομικών, ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό.

Υδροχόος
Σας υποστηρίζουν κάποιοι φίλοι ή γνωστοί, ή βοηθιέστε στη δικτύωση τώρα με το θετικό εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου, με το οποίο επίσης γίνονται εποικοδομητικά βήματα σε σχέδιά σας, και σε θέματα εκπαίδευσης, νομικών, ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό. Παράλληλα, η Σελήνη δίνει μια έμφαση σήμερα σε ζητήματα οικονομικά, δανείων, επενδύσεων, χορηγιών, συντάξεων, κλπ.

Ιχθύες
Καλό για τα επαγγελματικά σας και για θέματα οικονομικά το εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου, προσφέρει αναγνώριση, ενώ άτομα εξουσίας λειτουργούν ενισχυτικά. Παράλληλα, οργανώνετε καλύτερα τη ζωή σας. Είναι μια μέρα κοινωνική γενικά, με ευκαιρίες να δείτε και να γνωρίσετε κόσμο, ενώ εστιάζεστε περισσότερο στον σύντροφο, τους καλούς φίλους και τους συνεργάτες.
protothema.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics