Breaking News
01 Δεκεμβρίου 2017

ΚΡΙΟΣ

 

Τα οικονομικά σου θα είναι το κύριο θέμα της ημέρας καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα σου δημιουργήσει ανασφάλεια εάν δεν έχεις καταφέρει να τακτοποιήσεις τέτοιου είδους εκκρεμότητες. Η αντίθεση της με το Δία από το Σκορπιό πιθανό να φέρει επικερδείς συμφωνίες που μπορούν να αυξήσουν το εισόδημα σου ώστε να σταματήσεις να νιώθεις περίεργα. Είναι ακόμα πιθανό να έχεις μια ευχάριστη εξέλιξη ή είδηση που αφορά κληρονομιά θέματα, επιχειρηματικά σχέδια ή κάποια εκκρεμότητα με την τράπεζα ή το δημόσιο. Πρόσεξε καθώς η τάση σου για σπατάλες μπορεί να σε αφήσει χωρίς χρήματα και μετά να τρέχεις.

Το ταίρι σου θα είναι εκείνο που θα ενισχύσει την ανασφάλεια σου καθώς οτιδήποτε και να σου πει σήμερα θα σου φανεί ύποπτο αλλά πιθανό να είσαι υπερβολικός/η. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα προχωρήσει πολύ γρήγορα καθώς το πάθος θα είναι πλεονάζον!

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και σε γεμίζει ενέργεια αλλά θα πρέπει να προσέξεις τον τρόπο που θα τη διαχειριστείς διαφορετικά οι εντάσεις θα είναι το κύριο στοιχείο της ημέρας. Η αντίθεση που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό θα φέρει ευκαιρίες μέσα από συνεργασίες και νέα πρόσωπα στη ζωή σου που θα γίνουν σύμμαχοί σου. Η υπερβολή με την οποία θα αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις μπορεί να δημιουργήσει ένα περίεργο κλίμα για αυτό προσπάθησε να διατυπώσεις τις απόψεις σου και τις ανάγκες που έχεις από τους άλλους με ήρεμο τρόπο και χωρίς εξάρσεις!

Σήμερα είναι πιθανό να είσαι αρκετά εγωκεντρικός/η και οι υπερβολές δεν θα βοηθήσουν να βρεις το δίκιο σου στη σχέση σου. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου θα προσελκύσεις αυτόν/ην που θέλεις χωρίς να κάνεις τίποτα καθώς η παρουσία σου και μόνο θα τραβήξει τα βλέμματα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα ενδέχεται να προτιμήσεις να μην κάνεις τίποτα καθώς οι σκέψεις σου είναι ανήσυχες και χρειάζονται την ενέργεια σου για να τροφοδοτηθούν! Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και η αντίθεση που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό μπορεί να φέρει εργασιακές ευκαιρίες που θα σε ξεσηκώσουν και θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο των σκέψεων σου. Ακόμα και αν δεν έρθει κάποια ευκαιρία προτίμησε να ασχοληθείς με τη δουλειά καθώς η εργασιοθεραπεία είναι ένας τρόπος για να κρατήσεις το μυαλό σου απασχολημένο και αυτό σήμερα θα είναι το σημαντικότερο.

Σήμερα οποιαδήποτε και αν είναι τα συναισθήματα σου προς το/η σύντροφο σου θα υπάρχει μια τάση καχυποψίας και υπερβολής. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να συμβεί ακόμα και στο χώρο της εργασίας σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι άνθρωποι που περνάς όμορφες στιγμές μαζί τους θα είναι στο επίκεντρο της προσοχής σου και για αυτό θα επιδιώξεις συναντήσεις με τους φίλους σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και σε ωθεί σε επαφές και ενασχολήσεις που σχετίζονται με κάποια ομάδα ή ένα σύλλογο. Εάν το κάνεις θα είναι πολύ εύκολο να αυξήσεις τη δημοτικότητα σου καθώς η αντίθεση της Σελήνης με το Δία από το Σκορπιό θα σε κάνει δημοφιλή στο περιβάλλον σου. Δεν αποκλείεται να έχεις και μια πρόταση για κάποια συνεργασία μέσα από τις επαφές σου σήμερα ή να γνωρίσεις ένα αξιόλογο άτομο που θα προωθήσει τα σχέδια σου.

Η ημέρα θα πρέπει να περιλαμβάνει και το/η σύντροφο σου και τους φίλους σου για να νιώσεις πλήρης για αυτό κανόνισε μια βραδιά για όλους! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία μέσω ενός φίλου είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο.

ΛΕΩΝ

Οι επαγγελματικές σου ανησυχίες θα είναι παρούσες σήμερα καθώς θέλεις να δείξεις τι αξίζεις και θα το προσπαθήσεις με κάθε τρόπο. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και η αντίθεση που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό θα σου χαρίσει ευκαιρίες για να προβληθείς στους κατάλληλους ανθρώπους στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Πρόσεξε όμως πως θα το χειριστείς καθώς η προβολή δεν είναι πάντα θετική. Οτιδήποτε και να κάνεις στα επαγγελματικά σου θέματα να θυμάσαι πως το σπίτι σου είναι το καταφύγιο σου και ο χώρος που μπορείς να ηρεμήσεις μετά από μια απαιτητική ημέρα.

Το ταίρι σου θα είναι εκείνο που θα φροντίσει να σε χαλαρώσει για αυτό προσπάθησε να το δεις έστω και για λίγο. Αν είσαι ελεύθερος/η σίγουρα θα κάνεις εντύπωση στη δουλειά σου, και όχι μόνο για επαγγελματικούς λόγους!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θέματα που σχετίζονται με εκπαιδευτικά σεμινάρια και νέες πληροφορίες θα σε απασχολήσουν σήμερα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και σου δημιουργεί την ανάγκη να διευρύνεις τους ορίζοντες σου. Η αντίθεση που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό θα αυξήσει τη δημοτικότητα σου στο περιβάλλον σου και θα βρεις ευκαιρία να μοιραστείς τις γνώσεις και τις απόψεις σου. Μέσα από συζητήσεις θα συνειδητοποιήσεις πως η άποψη σου έχει βαρύνουσα σημασία για κάποιους και οι ιδέες σου θα βρουν ένθερμους υποστηρικτές.

Μια βόλτα με το ταίρι σου σε γνωστούς, κουμπάρους και φίλους θα είναι αρκετή για να συσφίξετε στις σχέσεις με τον περίγυρο σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μπορείς να εντυπωσιάσεις αυτόν/ην που θέλεις με τις γνώσεις και το ρητορικό σου λόγο!


ΖΥΓΟΣ

Θέματα που σχετίζονται με τα βαθύτερα σου συναισθήματα και με καταστάσεις που δεν πήγαν όπως θα τις ήθελες, θα είναι αυτά που θα σε απασχολήσουν κατά κύριο λόγο σήμερα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και η αντίθεση που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό μπορεί να φέρει μια ευκαιρία είτε οικονομικής είτε αισθηματικής φύσεως. Είναι πολύ πιθανό να μπορέσεις να βρεις άκρη σε κάποιο θέμα που σχετίζεται με το δημόσιο, τις τράπεζες και την εφορία για αυτό αν έχεις “ανοικτούς λογαριασμούς” επεδίωξε να τους κλείσεις! Πρόσεξε καθώς η τάση σου να σκέφτεσαι και να πράττεις με υπερβολή μπορεί να σε παρασύρει σε λάθη.

Σήμερα είναι πιθανό να προκαλέσεις τεχνητή ένταση στη σχέση με το ταίρι σου καθώς θέλεις κάτι να ταράξει τα ύδατα! Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε καθώς μπορεί να μην εκτιμήσεις σωστά τις καταστάσεις σχετικά με αυτόν/ην που σου αρέσει και να βρεθείς εκτεθειμένος/η.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι άνθρωποι που βρίσκονται στο πλευρό σου, ο/η σύντροφος και οι συνεργάτες σου μπορούν να σε επηρεάσουν αρκετά σήμερα και θα αποτελέσουν βαρόμετρο για τις αποφάσεις σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και τονίζει τη σημασία που έχουν τα αγαπημένα σου πρόσωπα για εσένα αλλά θα πρέπει να θυμάσαι πως εσύ έχεις το λόγο σε δικά σου θέματα. Η αντίθεση που σχηματίζει με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα βοηθήσει να εξελιχθεί μια νέα σχέση ή μια νέα συνεργασία. Η ημέρα θα είναι ευνοϊκή για να λύσεις θέματα που σχετίζονται με τους γύρω σου καθώς όχι μόνο θα καταφέρεις να τα τακτοποιήσεις αλλά θα βγεις και κερδισμένος/η.

Σήμερα είναι μια ευνοϊκή ημέρα για τη σχέση σου καθώς το ταίρι σου είναι πιθανό να κάνει κάτι που θα σε ξαφνιάσει ευχάριστα και θα σε κάνει να νιώσεις τυχερός/η που το έχεις! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία είναι αυτό που ψάχνεις και πιθανό το ίδιο να ισχύει και για εκείνη!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι καθημερινές σου υποχρεώσεις δεν θα σου αφήσουν ελεύθερο χρόνο για αυτό μην κάνεις μεγάλα σχέδια για απόψε τουλάχιστον πριν τις τελειώσεις. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και η αντίθεση που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό θα σου δώσει μια «χείρα βοηθείας» καθώς ξαφνικά θα διαπιστώσεις πως θα βρεθούν αρκετοί που θα είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν. Ακόμα είναι πολύ πιθανό να ξεμπερδέψεις πολύ πιο γρήγορα από τις υποχρεώσεις σου σχετικά με το πλάνο που είχες στο μυαλό σου! Να δεις που στο τέλος θα σου μείνει και χρόνος να αφιερώσεις στον εαυτό σου για να κλείσει ευχάριστα η ημέρα!

Η προσωπική σου ζωή θα είναι το ευχάριστο διάλλειμα από την ρουτίνα της καθημερινότητας και η συνάντηση με το ταίρι σου θα αποδειχθεί αναζωογονητική! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να συμβεί κατά τη διάρκεια των υποχρεώσεων σου και μάλιστα εκεί που δεν το περιμένεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή και αυτό δεν θα περάσει απαρατήρητο από τους γύρω σου. Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Ταύρο και θα σε βοηθήσει να εστιάσεις σε ανθρώπους και δραστηριότητες που σε γεμίζουν χαρά! Η αντίθεση που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό θα φέρει κοντά σου φίλους σου και ανθρώπους που αποδεδειγμένα χαίρονται την παρέα σου, και η διάθεση σου θα είναι τέτοια που θα τους ανταμείψει. Αν βγεις έξω προσοχή στις υπερβολές κάθε είδους καθώς αύριο θα αναρωτιέσαι γιατί έφαγες, ήπιες και φλέρταρες τόσο ενώ ήξερες καλά πως δεν έπρεπε!

Οι πειρασμοί θα κάνουν την εμφάνιση τους σήμερα είτε είσαι δεσμευμένος/η είτε είσαι ελεύθερος/η. Αν ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία εσύ ξέρεις πως θα το διαχειριστείς, αν όμως έχεις βρει το ταίρι σου η ημέρα θα είναι ένα καλό crash test για τη σχέση σας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα έχεις διάθεση να αναπολήσεις το παρελθόν αλλά η Σελήνη που έχει περάσει στον Ταύρο θα φροντίσει να σου θυμίσει περισσότερο τα θέματα που σε έχουν πληγώσει και τις καταστάσεις που έχεις αισθανθεί αδικημένος/η. Η αντίθεση που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό θα σε βοηθήσει να κρατήσεις μια αισιόδοξη στάση και έτσι μπορείς να βρεις λύσεις σε οτιδήποτε σε απασχολεί. Ένα επαγγελματικό θέμα ενδέχεται να τραβήξει την προσοχή σου και η εξέλιξη του να σου φτιάξει τη διάθεση. Προσπάθησε να συγκρατήσεις ένα τόνο υπερβολής που θα έχεις για να μην δημιουργήσεις λάθος εντυπώσεις.

Σήμερα θα έχεις ένα τόνο υπερβολής στον τρόπο έκφρασης σου και το ταίρι σου που δεν σε έχει συνηθίσει έτσι θα ξεκινήσει να αναρωτιέται τι συμβαίνει! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει ως επαγγελματική αλλά να καταλήξει πιο προσωπική!

ΙΧΘΥΕΣ

Η ημέρα είναι κατάλληλη για δημόσιες σχέσεις και επαφές με το περιβάλλον σου καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στον Ταύρο και η αντίθεση που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό θα αυξήσει τη δημοτικότητα σου! Οι συναντήσεις, τα τηλέφωνα και οι προσκλήσεις για καφέ θα αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο καθώς όλοι σε θέλουν στην παρέα τους! Αν έχεις σκοπό να βγεις μια βόλτα στα μαγαζιά θα πρέπει να είσαι εγκρατής καθώς είναι πιθανό να παρασυρθείς σε σπατάλες και άσκοπες αγορές. Ακόμα θα πρέπει να προσέχεις πολύ καθώς πάνω στην κουβέντα με κάποιον/α μπορεί να πεις πράγματα που δεν πρέπει!

Σήμερα θα είσαι περιζήτητος/η στον περίγυρο σου για αυτό πάρε το ταίρι σου και ξεκινήστε τις συναντήσεις! Αν δεν έχεις βρει τον/ην κατάλληλο/η επεδίωξε να κάνεις νέες γνωριμίες καθώς σίγουρα θα τραβήξεις την προσοχή του ατόμου που θα θελήσεις!
peoplegreece.com

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics