Breaking News
04 Δεκεμβρίου 2017

Από τον Κώστα Λεφάκη

 

Η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου πραγματοποιείται μεταξύ Διδύμων και Τοξότη, κάτω από το φως της Αφροδίτης, και δίνει μια νέα εκδοχή σε προσωπικές, κοινωνικές και εργασιακές σχέσεις με θυελλώδεις διαστάσεις.

Κριός

Κρατήστε τις απαραίτητες ισορροπίες και υπερασπιστείτε σθεναρά τις σημαντικές υποθέσεις σας. Η περίοδος ευνοεί εμπορικές συμφωνίες και υπογραφές συμβολαίων. Στον έρωτα η ένταση εναλλάσσεται με ευχάριστες στιγμές. Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος κι αυτό σημαίνει ότι πρέπει να προνοήσετε σε όλη τη διάρκεια του μήνα για τις οικονομικές επιδιώξεις σας.

ΤΙΡ: Φανείτε υπομονετικοί και μεθοδικοί.

Ταύρος

Εξελίξεις στην εργασία και πιέσεις στα οικονομικά είναι τα δύο βασικά θέματα αυτής της εβδομάδας. Η καθημερινότητα θα είναι λίγο πιεστική καθώς η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου θα σας ξεβολέψει αρκετές φορές. Τα γεγονότα που θα προκύψουν σας αναγκάζουν είτε να αλλάξετε σχέδια είτε να υποψιαστείτε για δυσκολίες που θα ακολουθήσουν.

ΤΙΡ: Επιλέξτε από τώρα τη σωστή συντροφιά για να περάσετε τις ημέρες των γιορτών.

Δίδυμοι

Ενδιαφέρον θα παρουσιάσουν οι επόμενες ημέρες για τους περισσότερους από εσάς. Ο κοινωνικός ιστός επμηκύνεται και η αισθηματική σας ζωή βελτιώνεται. Η Πανσέληνος θα φέρει άλλοτε ευχάριστες προτάσεις και άλλοτε υποχρεωτικές αγγαρείες. Ο ανάδρομος Ερμής θα δοκιμάσει την αντοχή του νευρικού σας συστήματος καθώς θα προκύψουν καθυστερήσεις..

ΤΙΡ: Κινηθείτε διαλλακτικά και μη βιάζεστε να αποφασίσετε για λογαριασμό τρίτων.

Καρκίνος

Φανείτε προσεκτικοί ακόμα μία εβδομάδα οργανώνοντας σωστά τις δραστηριότητές σας. Ο παράγοντας «τύχη» στο χώρο της δουλειάς σάς ευνοεί, ενώ αυξημένη επίσης θα είναι και η κοινωνική σας δραστηριότητα. Οι άνθρωποι του σπιτιού συνεχίζουν να μη συνεννοούνται μαζί σας. Προσπαθήστε να κάνετε μια υπέρβαση στο κλίμα που κυριαρχεί και μη γίνεστε θύματα του φόβου ή του θυμού σας.

ΤΙΡ: Βγείτε για κάποια ψώνια που θα σας ανανεώσουν.

Λέων

Πιο τυχερή και ευχάριστη προβλέπεται για εσάς η εβδομάδα. Θα χαλάσει όμως λίγο το κλίμα ο ανάδρομος Ερμής, καθώς είναι πιθανόν να ανατραπεί κάποιο σχέδιό σας. Η πορεία της Αφροδίτης από τον Τοξότη σε όλη τη διάρκεια του μήνα υπόσχεται να κάνει τις εορτές ωραιότερες από άλλες χρονιές. Αρκετοί από εσάς θα έχετε μια δελεαστική ερωτική γνωριμία.

ΤΙΡ: Δώστε στον εαυτό σας τη χαρά που στερηθήκατε εξαιτίας των άλλων.

Παρθένος

Οικονομικά προβλήματα θα σας ταλαιπωρήσουν αρκετά αυτόν το μήνα, τα οποία όμως είναι δυνατόν να ξεπεραστούν με προνοητικότητα. Βελτιωμένη παρουσιάζεται η ατμόσφαιρα στο στενό περιβάλλον. Η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου σάς βοηθά να κινηθείτε αποτελεσματικά στην εργασία. Μια γνωριμία ή συμφωνία ευνοεί τα συμφέροντά σας.

ΤΙΡ: Αισθηματικά χρειάζεται να δείξετε ακόμα λίγη υπομονή και κατανόηση.

Ζυγός

Ο Άρης για μία ακόμα εβδομάδα στη διέλευσή του από το ζώδιό σας σας κρατά σε υπερένταση, κάνει τη δράση σας αποτελεσματική, αλλά και τα νεύρα σας εύθραυστα. Η Αφροδίτη στον Τοξότη σάς βοηθά να επεκταθείτε, είτε επιχειρηματικά είτε κοινωνικά, ο ανάδρομος όμως Ερμής φρενάρει για λίγο την υλοποίηση σχεδίων.

ΤΙΡ: Διαχειριστείτε προσεκτικά τα οικονομικά σας.

Σκορπιός

Παρασκηνιακά ζητήματα σας απασχολούν αυτές τις ημέρες. Από την άλλη, η Πανσέληνος αυξάνει λειτουργικά έξοδα και σας υποχρεώνει να αναθεωρήσετε την οικονομική πολιτική σας. Η Αφροδίτη στον Τοξότη βοηθά στην κάλυψη πρακτικών αναγκών, αλλά ο ανάδρομος Ερμής θα κάνει κάποιους να φανούν ασυνεπείς στις υποσχέσεις που σας έδωσαν.

ΤΙΡ: Είναι καιρός να προγραμματίσετε αλλαγές που έχετε σχεδιάσει.

Τοξότης

Το πέρασμα της Αφροδίτης από το ζώδιό σας θα σας επιτρέψει να χαρείτε κάποιες όμορφες μέρες με τον άνθρωπο που αγαπάτε και να νιώσετε πιο αισιόδοξοι στη ζωή σας. Η θέση του Άρη ευνοεί την τελική επιτυχία μιας υπόθεσης που σας απασχόλησε μεγάλο διάστημα, αλλά ο ανάδρομος Ερμής θα σας υποχρεώσει να βάλετε φρένο στις παρορμήσεις σας.

ΤΙΡ: Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες για ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σας.

Αιγόκερως

Οτιδήποτε αφορά στην εργασία και στις κοινωνικές σας υποχρεώσεις κορυφώνεται σε ένταση τώρα. Προσπαθήστε να αποφύγετε αντιθέσεις στο επαγγελματικό περιβάλλον, αποδείξτε την αξία σας με τη συνέπεια και την προσοχή σας και δείξτε υπομονή στις αναπόφευκτες καθυστερήσεις. Τα αισθηματικά σας δεν είναι άσχημα, αλλά δεν είναι και όπως τα θέλετε.

ΤΙΡ: Μην επιτρέπετε στους άλλους να σας εκμεταλλεύονται οικονομικά.

Υδροχόος

Ο Δεκέμβρης είναι αρκετά ευχάριστος για εσάς και θα αποδειχτεί και ταξιδιωτικός. Τόσο η Πανσέληνος όσο και οι πλανητικές όψεις εξυπηρετούν την πραγματοποίηση επιθυμιών και σας δίνουν αρκετές ευκαιρίες, τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοινωνικό πλαίσιο. Προετοιμαστείτε από τώρα για μια ταχύτατη εξέλιξη στον επαγγελματικό τομέα.

ΤΙΡ: Χαρείτε τα καλά της γοητείας σας στις σχέσεις σας με τους άλλους ανθρώπους.

Ιχθύες

Η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου πληθαίνει τα ευχάριστα, αλλά και τα δυσάρεστα στον άξονα επαγγελματικής και οικογενειακής ζωής. Ο ανάδρομος Ερμής σάς προσγειώνει στην πραγματικότητα καθώς αυτά που φανταζόσαστε διαπιστώνετε ότι δεν γίνονται. Η ερωτική σας ζωή θα περάσει αιφνίδιες αναταράξεις, γι’ αυτό οπλιστείτε με υπομονή.

ΤΙΡ: Μην αφήνετε εκκρεμότητες στην εργασία και τα οικονομικά σας.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics