Breaking News
06 Δεκεμβρίου 2017

ΚΡΙΟΣ

 

Η ημέρα θα ξεκινήσει με ένα θέμα του σπιτιού να έρχεται στο προσκήνιο καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο αναμοχλεύει οτιδήποτε σχετίζεται με το σπίτι σου τις τελευταίες ημέρες. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιο σου εφιστά την προσοχή καθώς είναι πολύ πιθανό να περιμένεις μια μικρή αφορμή για να ξεσπάσεις! Μην αντιδράς με παρόρμηση καθώς οι υπερβολές θα δημιουργήσουν ρήξη στις οικογενειακές σχέσεις. Ένα καλό tip θα είναι να μετρήσεις μέχρι το δέκα πριν αποφασίσεις να μιλήσεις και να θρηνήσουμε τον άμαχο πληθυσμό!

Σήμερα δεν θα είσαι υπομονετικός/η με το ταίρι σου και ούτε θα έχεις όρεξη για πολλές κουβέντες όμως η συμπεριφορά σου μπορεί να εντείνει ακόμα και μια ασήμαντη διαφωνία. Αν είσαι ελεύθερος/η η συμπεριφορά σου μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε μια πρόσφατη γνωριμία.

ΤΑΥΡΟΣ

Η διάθεση σου για να επικοινωνήσεις με ανθρώπους που βρίσκονται στον περίγυρο σου θα σε παρακινήσει για τηλέφωνα, επαφές και συναντήσεις προκειμένου να ανταλλάξεις ιδέες και απόψεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο αλλά το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό σου εφιστά την προσοχή. Είναι πιθανό να ξεκινήσεις να θυμάσαι γεγονότα του παρελθόντος που θα σε εκνευρίσουν και ο εκνευρισμός σου δεν θα αργήσει να φανεί και στους γύρω σου. Ιδιαίτερη προσοχή δείξε και κατά τις μετακινήσεις σου καθώς σήμερα θα έχεις την τάση να βιάζεσαι και όποιος βιάζεται σκοντάφτει!

Μια διαφωνία με το ταίρι σου μπορεί να ξεκινήσει ήπια και να μετατραπεί στον “πόλεμο των Ρόουζ” αν δεν δείξεις ψυχραιμία! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να αρχίσει τόσο ξαφνικά όσο και τελειώσει μια άλλη, καθώς η ημέρα κρύβει εκπλήξεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα έχεις κατά νου να ξεμπερδεύεις με κάποιες υποχρεώσεις που αφορούν το πορτοφόλι σου και αν δεν τα καταφέρεις τότε θα εκνευριστείς πολύ! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και να σου δημιουργεί πίεση προκειμένου να διευθετήσεις λογαριασμούς και λοιπές οικονομικές υποχρεώσεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις μεταξύ εσένα και των φίλων σου αν δεν κρατήσεις τα προσχήματα! Πρόσεξε ιδιαίτερα τον τρόπο που θα εκφράσεις την άποψη σου καθώς είναι πολύ πιθανό να είναι παρεξηγήσιμος και κράτησε αποστάσεις από θέματα που δεν σε αφορούν.

Οι φίλοι σου μπορεί να γίνουν αφορμή άθελα τους να ζηλέψει το ταίρι σου αλλά είναι στο χέρι σου και την υπομονή σου να το διαχειριστείς σωστά. Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιος/α φίλος/η σου μπορεί να κάνει άθελα του κάτι που θα δημιουργήσει αναστάτωση σε κάποιο αισθηματικό σου θέμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η προσωπικότητα σου θα κάνει αισθητή την παρουσία της σήμερα και σίγουρα δεν πρόκειται να περάσεις απαρατήρητος/η! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό είναι αποτρεπτικό για στενές επαφές. Υπάρχει ενδεχόμενο οι αντιδράσεις σου να είναι υπερβολικές και έντονες σε οτιδήποτε δεν σου αρέσει προκαλώντας θέματα στις σχέσεις με τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Ιδιαίτερη προσοχή δείξε και στα επαγγελματικά σου θέματα καθώς οι κινήσεις που θα κάνεις σε αυτό τον τομέα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές.

Σήμερα θα περιμένεις το ταίρι σου στη γωνία και αν ψάχνεις αφορμές για να εκνευριστείς τότε σίγουρα θα βρεις καθώς και εκείνο μπορεί να μην είναι ήρεμο. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία χρειάζεται υπομονή και όχι παρορμητικές κινήσεις!

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα είσαι σε ιδιαίτερη διάθεση καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο αναμοχλεύει ανησυχίες και θέματα που σε αγχώνουν. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα ενισχύσει την υπερβολή όχι μόνο στη διάθεση σου αλλά και τις σκέψεις σου. Είναι πολύ πιθανό να ανοίξεις ένα φαύλο κύκλο αρνητικών σκέψεων που θα έχουν την τάση να γιγαντωθούν. Καλύτερα να αποφύγεις σημαντικές αποφάσεις σήμερα καθώς δεν θα είναι ξεκάθαρο για εσένα τι θέλεις και πως μπορείς να το επιτύχεις. Ασχολήσου με οτιδήποτε μπορεί να κερδίσει το ενδιαφέρον σου ώστε να μην αφήσεις το μυαλό σου να κάνει σενάρια!

Σήμερα θα σκέφτεσαι διάφορα για το ταίρι σου τα οποία είναι ανυπόστατα για αυτό μη ξεκινήσεις να τα βάλεις μαζί του! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου κράτησε αποστάσεις από αυτόν/ην που θέλεις ή πρόσεξε πολύ τον τρόπο που θα τον/ην προσεγγίσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι φίλοι σου και οι άνθρωποι που συναναστρέφεσαι και σας ενώνουν κοινοί στόχοι και ενδιαφέροντα θα σε απασχολήσουν σήμερα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα σε κάνει αντιδραστικό/η με αποτέλεσμα να είναι εύκολο να προκύψουν διαφωνίες ακόμα και με φιλικά σου πρόσωπα. Είναι πολύ πιθανό θέματα που αφορούν εσένα και τους φίλους σου να έρθουν ξανά στο προσκήνιο. Σκέψου προσεκτικά πριν αντιδράσεις καθώς είναι πολύ πιθανό οι αντιδράσεις σου να μην είναι οι κατάλληλες και να μη βοηθήσουν στο γενικό κλίμα.

Προσπάθησε να κρατήσεις εκτός της σχέσης με το/η σύντροφο σου θέματα που αφορούν εσένα και τους φίλους σου ιδιαίτερα αν δεν τον/ην αφορούν. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου η ημέρα θα είναι επεισοδιακή σε αισθηματικά θέματα και θα πρέπει να αποφύγεις τις παρορμητικές κινήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Θέματα που σχετίζονται με επαγγελματικές ανησυχίες θα σε απασχολήσουν σήμερα καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο θα τονίσει θέματα καριέρας. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να φέρει στο προσκήνιο τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και τα προβλήματα που μπορεί να έχουν για αυτό εσύ θα πρέπει να βρεις το χρόνο να ασχοληθείς και με αυτά. Η εναλλαγή των θεμάτων θα σε αποσυντονίσει και θα σε εκνευρίσει. Προσπάθησε να μη δείξεις τον εκνευρισμό σου καθώς είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει προβλήματα. Η ημέρα δεν ενδείκνυται για νέες συμφωνίες καθώς μέχρι αύριο δεν θα είσαι σίγουρος/η αν τελικά ανταποκρίνονται σε αυτά που έχεις κατά νου.

Οι επαγγελματικές σου ανησυχίες θα καταπνίξουν κάθε διάθεση να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή. Αν όμως έχεις βρει το ταίρι σου θα πρέπει να βρεις τον τρόπο να του εξηγήσεις πως δεν είσαι σε καλή διάθεση πριν ξεκινήσεις να εκνευρίζεσαι και μαζί του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα η διάθεση σου θα είναι εξωστρεφής και θα ψάξεις να βρεις ευκαιρία να μοιραστείς τις ιδέες και τις απόψεις με τον περίγυρο σου! Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό υποδηλώνει πως θα έχεις την τάση να γίνεις επαναστάτης χωρίς αιτία. Οι απόψεις σου πιθανό να μη γίνουν δεκτές με θαυμασμό από το περιβάλλον σου και αυτό θα σε εκνευρίσει ακόμα περισσότερο. Προσπάθησε να μην αφήσεις τις επαναστατικές σου απόψεις και την ανάγκη σου για επιβολή να κυριαρχήσουν καθώς είναι πιθανό να δημιουργηθούν προβλήματα στις σχέσεις με το περιβάλλον σου!

Μια διαφωνία με το ταίρι σου μπορεί να πάρει διαστάσεις σήμερα καθώς δεν θα είσαι δεκτικός/η στις απόψεις των άλλων. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα χρειαστεί τον κατάλληλο τρόπο προσέγγισης ο οποίος θα πρέπει να είναι διακριτικός/η!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι συναισθηματικές αναταραχές εξακολουθούν να αλλάζουν τη διάθεση από τη μια στιγμή στην άλλη καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο φέρνει στο προσκήνιο τα συναισθήματα που επιμένεις να αγνοείς. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα ενισχύσει την αναταραχή σου και πιθανό να σε κάνει να χάσεις τις διπλωματικές σου ικανότητες. Καλύτερα να αποφύγεις να πάρεις αποφάσεις εν βρασμώ καθώς σίγουρα δεν θα είναι οι σωστές. Ένα οικονομικό θέμα που έχει προκύψει μπορεί να σε βγάλει εκτός οικονομικού πλάνου για αυτό κάνε οικονομία για να είσαι σίγουρος/η!

Σήμερα θα έχεις την τάση να αντιδράς σαν να σε έχει τσιμπήσει μύγα καθώς θα θυμάσαι παλιά γεγονότα που δεν έχεις λόγο να θυμάσαι παρά μόνο για να εκνευριστείς με το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα δεν είναι ευνοϊκή για αισθηματικά ζητήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι σχέσεις με τους συνεργάτες και το/η σύντροφο σου θα κινηθούν και σήμερα προς τα όρια της εξάρτησης καθώς επιθυμείς τη γνώμη τους για κάθε κίνηση σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και να σου δημιουργεί την ανάγκη για αποδοχή όμως το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα περιπλέξει λίγο τα πράγματα. Αν διαπιστώσεις πως δεν έχεις την αποδοχή που περιμένεις από τους άλλους τότε θα γίνεις ικανός/η να κάνεις μεγάλους καβγάδες προκειμένου να βρεις το δίκιο σου. Αυτός θα είναι ένας λάθος τρόπος που θα εντείνει ακόμα περισσότερο το τεταμένο κλίμα! Προσπάθησε να αυτό-συγκρατηθείς για να μη δημιουργηθούν πλήγματα σε σχέσεις και συνεργασίες.

Σήμερα θα χρειαστεί να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η όσον αφορά τη σχέση με το ταίρι σου αν δεν θέλεις να δημιουργηθούν απρόσμενες αντιδράσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα δεν είναι ευνοϊκή για στενές αισθηματικές επαφές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι ρυθμοί της καθημερινότητας σου θα σε κουράσουν σήμερα και θα ανεβάσεις ταχύτητα προκειμένου να τελειώνεις με τις υποχρεώσεις σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό πιθανό να δημιουργήσει εμπλοκές σε δουλειές και υποχρεώσεις. Πριν χάσεις τη ψυχραιμία σου βάλε το μυαλό σου να σκεφτεί καθώς η λύση μπορεί να είναι πιο εύκολη και να μην αξίζει να δημιουργηθεί ολόκληρο θέμα. Ενδέχεται να προκύψουν και κάποιες έκτακτες δουλειές οι οποίες θα σε αποσυντονίσουν αλλά αν δεν παραμείνεις ψύχραιμος/η δεν θα καταφέρεις να τις τελειώσεις.

Το ταίρι σου πιθανό να μη χωράει στην ημέρα σου καθώς θα έχεις αρκετές υποχρεώσεις. Αν παρόλα αυτά βρεθείτε προσπάθησε να χαλαρώσεις και να μην αναμοχλεύεις οτιδήποτε σε εκνεύρισε σήμερα. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα σε βγάλει εκτός προγράμματος και μπορεί να εκνευριστείς ακόμα και με αυτό!

ΙΧΘΥΕΣ

Η ημέρα θα σε γεμίσει με νέες δημιουργικές ιδέες για να περάσεις το χρόνο σου σήμερα και να αισθανθείς όμορφα! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο αλλά το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να ταράξει λίγο την ησυχία. Είναι πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως μια οικονομική σου υποχρέωση βρίσκεται σε εκκρεμότητα και τελικά να εκνευριστείς. Αν θέλεις να προλάβεις τις καταστάσεις ρίξε μια ματιά σε δουλειές και υποχρεώσεις κυρίως αν αφορούν οικονομικά θέματα και μετά αφιέρωσε τον υπόλοιπο χρόνο στον εαυτό σου και σε δραστηριότητες που αγαπάς.

Το ταίρι σου θα είναι η αφορμή για να περάσεις καλά σήμερα αλλά ταυτόχρονα και για να εκνευριστείς για αυτό θα πρέπει να κρατήσεις τις ισορροπίες! Αν δεν έχεις βρει τον/την κατάλληλο/η πρόσεξε τη συμπεριφορά σου καθώς δεν θα βοηθήσει κάποιον/α να σε προσεγγίσει.
peoplegreece.com

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics