Breaking News
08 Δεκεμβρίου 2017

ΚΡΙΟΣ

 

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και να σου χαρίζει στιγμές χαράς καθώς θα σου φέρει ευκαιρίες για να δεις τους φίλους σου ή να ασχοληθείς με κάποιο χόμπι σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή ο οποίος είναι ανάδρομος στο ζώδιο του Τοξότη θα σε βοηθήσει να επιλύσεις θέματα του παρελθόντος που σε ταλαιπωρούν ακόμα. Μια παρεξήγηση με κάποιο φίλο/η σου ή με το/η σύντροφο σου μπορεί να λυθεί σήμερα αρκεί να το προσπαθήσεις. Βέβαια δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως είναι ανάδρομος για αυτό και θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή στην επικοινωνία σου κυρίως για “φρέσκα” θέματα!

Σήμερα είναι πιθανό να ξεκινήσεις να θυμάσαι τα “παλιά” και κάποια από αυτά να μην αξίζει να τα επαναφέρεις στο παρόν καθώς ενδέχεται να δημιουργήσουν πρόβλημα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανόν να έχεις νέα από κάποιο πρόσωπο του παρελθόντος.

ΤΑΥΡΟΣ

Η προσοχή σου βρίσκεται σε θέματα και υποχρεώσεις που σχετίζονται με το σπίτι σου καθώς η Σελήνη από το Λέοντα τις αναμοχλεύει προκαλώντας σου αναστάτωση. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από τον Τοξότη είναι ευνοϊκό για να ασχοληθείς και να λύσεις θέματα και υποχρεώσεις που είχαν προκύψει κατά το παρελθόν. Ήρθε η στιγμή να τελειώσεις μια δουλειά που είχε μείνει ημιτελής ή να ασχοληθείς με κάποια υποχρέωση ακόμα και γραφειοκρατικής φύσεως που σχετίζεται με το σπίτι σου σαν ακίνητο. Καλό θα ήταν να μη ξεκινήσεις κάτι νέο σήμερα καθώς ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία θα διευκολύνει μόνο οτιδήποτε σχετίζεται με το παρελθόν.

Μια συζήτηση με το ταίρι σου θα σε γυρίσει σε γεγονότα του παρελθόντος και θα πρέπει να προσέξεις πως θα το διαχειριστείς. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μελέτησε προσεκτικά τις κινήσεις που αφορούν μια νέα ή πρόσφατη γνωριμία για να μην την μπερδέψεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η επικοινωνία με τους ανθρώπους που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον όπως αδέρφια, συγγενείς ακόμα και γείτονες θα είναι δύσκολη σήμερα για αυτό θα πρέπει να προσέχεις κατά τις συζητήσεις σας. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή ο οποίος κινείται ανάδρομα στο ζώδιο του Τοξότη θα σε βοηθήσει να ανοίξεις θέματα του παρελθόντος που είχαν δημιουργήσει αποστάσεις μεταξύ εσένα και των άλλων προκειμένου να τα λύσεις. Είναι πιθανό να δεις και κάποιο πρόσωπο που έχεις να δεις καιρό και η σχέση μεταξύ σας να βελτιωθεί! Προσοχή καθώς η ημέρα δεν ενδείκνυται για νέες συμφωνίες -ειδικά αν ασχολείσαι με το εμπόριο- μόνο για διευθέτηση παλαιών!

Οι συζητήσεις με το ταίρι σου μπορεί να ανοίξουν ξανά θέματα του παρελθόντος για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου ο αυθορμητισμός σου μπορεί να σε παρασύρει και να δώσεις λάθος εντυπώσεις σε μια νέα γνωριμία!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θέματα που σχετίζονται με λογαριασμούς και λοιπές οικονομικές υποχρεώσεις πιθανό να σου δημιουργήσουν ανασφάλεια σήμερα και το μυαλό σου θα βρίσκεται αποκλειστικά εκεί. Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από τον Τοξότη είναι βοηθητικό για να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος που μέχρι τώρα άφηνες για αργότερα! Η ημέρα δεν ενδείκνυται για νέα ξεκινήματα και νέες συμφωνίες καθώς είναι πολύ πιθανό να μη σου βγουν όπως τα περιμένεις! Ιδιαίτερη προσοχή δείξε σε κάποιο γραφειοκρατικό ζήτημα για να μη βρεθείς εκτός απροόπτου!

Σήμερα θέλεις να τεστάρεις τα συναισθήματα του/ης συντρόφου σου προκειμένου να νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια αλλά θα πρέπει να προσέξεις τον τρόπο που θα το κάνεις! Αν είσαι ελεύθερος/η μια γνωριμία από τα παλιά θα κάνει ξανά την εμφάνιση της!

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να σε φέρνει στο προσκήνιο καθώς θα σου υπενθυμίσει θέματα που σχετίζονται με τους συνεργάτες αλλά και το/η σύντροφο σου και θα πρέπει να λυθούν. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή ο οποίος είναι ανάδρομος στο ζώδιο του Τοξότη θα φέρει στο παρόν καταστάσεις του παρελθόντος προκειμένου να τις λύσεις. Μην ανησυχείς καθώς θα καταφέρεις να συζητήσεις και να αφήσεις πίσω παρεξηγήσεις που είχαν συμβεί κατά το παρελθόν και μέχρι τώρα αιωρούνταν ανάμεσα σε σχέσεις και συνεργασίες. Μην ξεχάσεις πως ο Ερμής κινείται ανάδρομα για αυτό απόφυγε υπογραφές συμβολαίων και νέες συμφωνίες.

Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να επιλύσεις θέματα που υπάρχουν στη σχέση με το ταίρι σου και έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα σε ενθουσιάσει αλλά η επικοινωνία σας μπορεί να είναι λίγο δύσκολη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα δεν θα έχεις διάθεση για κοινωνικές επαφές καθώς θέλεις την ησυχία σου και τη θέλεις με κάθε τρόπο! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και να σου δημιουργεί εσωστρέφεια και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή που κινείται ανάδρομα στο ζώδιο του Τοξότη, θα δημιουργήσει ευνοϊκές συνθήκες για να συναντήσεις ανθρώπους με τους οποίους οι σχέσεις σας είχαν παγώσει κατά το προηγούμενο διάστημα! Είναι πιθανό να βρεις λύση και σε κάποιο θέμα που απασχολεί εσένα και την οικογένεια σου και να νιώσεις ανακούφιση. Σε κάθε περίπτωση προσπάθησε να μην ανοίξεις νέα ζητήματα καθώς θα σε δυσκολέψουν μέχρι να λυθούν.

Ένα πρόσωπο του παρελθόντος ενδέχεται να σε απασχολήσει σήμερα αλλά θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η στο πως θα το διαχειριστείς. Αν έχεις βρει και το ταίρι σου θα πρέπει να είσαι διπλά προσεκτικός/η για να μην αρχίσουν να μπαίνουν υποψίες!

ΖΥΓΟΣ

Οι αγαπημένοι σου φίλοι θα είναι εκείνοι που θα σε απασχολήσουν σήμερα καθώς θα χρειαστούν τη βοήθεια σου και τη γνώμη σου σε κάποιο θέμα που τους απασχολεί! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από τον Τοξότη πιθανό να φέρει στο προσκήνιο καταστάσεις του παρελθόντος. Μην ανησυχείς καθώς αυτό θα σου δώσει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου και να μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις και κάποια θέματα. Λόγω ότι ο Ερμής κινείται ανάδρομα δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως ενδέχεται να υπάρξουν κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία, αλλά αν έχεις θέληση θα μπορέσεις να καταφέρεις οτιδήποτε θελήσεις.

Απόφυγε να εμπλέξεις το ταίρι σου σε θέματα που αφορούν τους φίλους σου καθώς ενδέχεται να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και από τις δύο πλευρές. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε καθώς η συμπεριφορά σου μπορεί να δημιουργήσει λάθος εντυπώσεις σε μια γνωριμία που έκανες μέσω κάποιου/ας φίλου/ης σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι επαγγελματικές σου ανησυχίες όχι απλώς παραμένουν στο προσκήνιο αλλά σήμερα ενδέχεται να γιγαντωθούν και να σου αποσπάσουν την προσοχή από οτιδήποτε άλλο. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από τον Τοξότη είναι ευνοϊκό για να επαναφέρεις και να αξιολογήσεις κάποια επαγγελματική πρόταση που σου είχε γίνει και έχει μείνει στα χαρτιά. Η ημέρα θα έχει κάποια προβλήματα συνεννόησης για αυτό και θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η σε αυτά που λες και κυρίως στον τρόπο που θα τα διατυπώσεις. Ιδιαίτερη προσοχή δώσε σε κουβέντες που θα γίνουν με ανθρώπους που σχετίζονται με το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Σήμερα το ταίρι σου θα μείνει παραπονεμένο/η αν δεν του εξηγήσεις πως το εργασιακό σου φόρτο ενδέχεται να μη σου αφήσει χρόνο για την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να μην κάνει ξεκάθαρες τις προθέσεις της για αυτό θα πρέπει να έχεις υπομονή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα είναι πιθανό να είσαι λίγο αφηρημένος/η καθώς το μυαλό σου θα βρεθεί σε ταξίδια που είχες κάνει κατά το παρελθόν και όμορφες αναμνήσεις με αγαπημένους σου ανθρώπους. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή ο οποίος κινείται ανάδρομα στο ζώδιο σου θα σου δημιουργήσει ευχάριστες σκέψεις σχετικές με θέματα του παρελθόντος. Εκμεταλλεύσου τη νοσταλγική σου διάθεση και επεδίωξε να επικοινωνήσεις με κάποιο πρόσωπο που δεν βλέπεις τόσο συχνά όσο θα ήθελες για να κανονίσετε μια συνάντηση! Είναι επίσης πιθανό να σε θυμηθούν και πρόσωπα τα οποία δεν περιμένεις και αυτό θα σε εκπλήξει!
Η νοσταλγική σου διάθεση θα φέρει συζητήσεις με το ταίρι σου που θα σας γυρίσουν σε όμορφες αναμνήσεις του παρελθόντος αλλά μπορεί να φέρει στο προσκήνιο και ξεχασμένα θέματα τα οποία θα δημιουργήσουν αναστάτωση. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό να συναντήσεις ξανά μια παλιά σου γνωριμία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα το μυαλό σου θα βρίσκεται σε παλιές σου υποθέσεις τις οποίες δεν έχεις κλείσει ακόμα ή δεν θέλεις να κλείσεις! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή ο οποίος κινείται ανάδρομα στο ζώδιο του Τοξότη θα φέρει στο προσκήνιο οικονομικά αλλά και ερωτικά θέματα του παρελθόντος προκειμένου να τα διευθετήσεις. Μην τα προσπεράσεις και μην τα αφήσεις για άλλη ημέρα καθώς η ημέρα είναι ευνοϊκή για να διαχειριστείς καταστάσεις που έχουν προκύψει κατά το παρελθόν. Προσοχή σε νέες συμφωνίες κυρίως οικονομικές καθώς δεν πρέπει να ξεχάσεις πως ο ανάδρομος Ερμής δεν ευνοεί τα νέα ξεκινήματα!

Σήμερα είναι πιθανό να ξεκινήσεις να θυμάσαι γεγονότα του παρελθόντος και αυτό δεν θα βοηθήσει ιδιαίτερα τις σχέσεις με το ταίρι σου καθώς ενδέχεται αν δημιουργήσει ζήλια και κτητικές τάσεις! Αν είσαι ελεύθερος/η μια παλιά σου γνωριμία θα βρει τρόπο να κάνει αισθητή την παρουσία της!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι σχέσεις με τους συνεργάτες και το/η σύντροφο σου βρίσκονται στο προσκήνιο και σήμερα καθώς ενδέχεται να ανοίξουν θέματα του παρελθόντος που θα σου αποσπάσουν την προσοχή. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από τον Τοξότη θα δημιουργήσει το κατάλληλο κλίμα που θα σε βοηθήσει να λύσεις θέματα και μπερδέματα του παρελθόντος. Βέβαια ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να είναι βοηθητικός/η για καταστάσεις που σχετίζονται με το παρελθόν δεν ισχύει όμως το ίδιο και για το παρόν! Μη ξεκινήσεις μια νέα συμφωνία και μην υπογράψεις κάτι καθώς θα διαπιστώσεις πως τα πράγματα δεν θα είναι έτσι όπως θα θέλεις.

Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να συζητήσεις και να λύσεις θέματα που υπάρχουν στη σχέση με το ταίρι σου και κοντεύουν να γίνουν χρόνια! Αν δεν έχεις βρει τον/ην κατάλληλο/η πρόσεξε καθώς ενδέχεται να κάνει την εμφάνιση της κάποιος/α από το παρελθόν και να σε μπερδέψει πολύ!

ΙΧΘΥΕΣ

Οι εργασιακές σου εκκρεμότητες πιθανό να σε αγχώσουν αλλά δε χρειάζεται καθώς σήμερα αν το θελήσεις θα καταφέρεις να τις βάλεις σε μια σειρά. Βοηθητικό για αυτό θα είναι το τρίγωνο της Σελήνης από το Λέοντα με τον ανάδρομο Ερμή από τον Τοξότη που θα φέρει στο προσκήνιο υποχρεώσεις του παρελθόντος προκειμένου να τις λύσεις! Η επικοινωνία μπορεί να γίνεται μετά εμποδίων σήμερα για αυτό απόφυγε να κάνεις νέα ανοίγματα σε εργασιακά θέματα. Σε περίπτωση που σου ανατεθεί μια νέα δουλειά φρόντισε να ζητήσεις και λεπτομέρειες καθώς οι παρανοήσεις είναι πολύ πιθανές.

Οι εργασιακές σου υποχρεώσεις ενδέχεται να παγώσουν τη σχέση με το ταίρι σου για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η σε οτιδήποτε πεις για να μην επιβαρύνεις την κατάσταση. Αν είσαι ελεύθερος/η άφησε τις νέες γνωριμίες για άλλη ημέρα καθώς σήμερα θα μπερδευτούν με τις υποχρεώσεις σου και θα σε δυσκολέψουν.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics